Filteren op

Plaatsoort
Kleur
Max. dikte (mm)
Max. lengte (mm)
Max. breedte (mm)
Filter

Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

Deur met Aluminium binnenlagen

Okoume met aluminium tussenlagen is een plaatmateriaal wat voorzien is van twee lagen aluminium van circa 1 mm dik. Deze lagen liggen ongeveer 7 mm diep. Het aluminium zorgt ervoor dat het product stabieler is, waarbij het product minder de neiging heeft om krom te trekken. Okoume Deur Aluminium Binnenlaag bestaat uit fijne nerven, is laag in gewicht en laat zich uitstekend bewerken en afwerken. Lees meer

Wat is Okoumé deur Aluminium Binnenlaag?


Okoume met aluminium tussenlagen is een plaatmateriaal wat voorzien is van twee lagen aluminium van circa 1 mm dik. Deze lagen liggen ongeveer 7 mm diep. Het aluminium zorgt ervoor dat het product stabieler is, waarbij het product minder de neiging heeft om krom te trekken. Een Okoume Deur met Aluminium Binnenlagen is een deurplaat die bestaat uit fijne nerven, is laag in gewicht en laat zich uitstekend bewerken en afwerken.


Waar komt een Aluplex Deur vandaan?


De basis van een Aluplex Deur is Okoume Multiplex. Een Okoume plaat wordt gemaakt van Okoumé hout. Een houtsoort welke voornamelijk komt uit Gabon, gelegen in Centraal Afrika. Waar de houtkap onder streng toezicht staat van de staat.


Voor welke toepassingen kan een Okoume Deur worden gebruikt?


 • Garagedeur
 • Schuurdeur
 • Poortdeur
 • Overige deuren in vochtige omgevingen

 • In welke kwaliteit is deze 40 mm Multiplex Deur te verkrijgen?


  De platen hebben de kwaliteitsnorm B/BB. Dit is zeer geschikt voor blank lakwerk. De B-zijde is ongevoegd, ongepropt en gescheurd. Enkele kleine open noestjes of licht kopscheurtjes kunnen voorkomen. De BB-zijde is nog steeds erg mooi, maar van iets mindere kwaliteit. Hier kunnen wat noesten zijn gepropt. Verder kunnen gebreken zijn vervangen voor ingezette stukjes. De plaat is WBP verlijmd, wat watervast betekent (Water Boiled Proof) Dit betekent dat de perfect buiten toe te passen is.


  Wat zijn de beschikbare afmetingen en diktes van een Okoume Multiplex deur met Aluminium kern?


  In deze variant met Aluminium binnenlagen zijn er 4 varianten leverbaar. 2150 x 950 x 40 mm , 2350 x 950 x 40 mm , 2500 x 1220 x 40 mm en de dikkere variant 2350 x 950 x 54 mm. Zonder aluminium binnenlagen hebben wij nog een zeer ruim assortiment Okoume multiplex.