Filter op

Max. lengte (mm)

Max. lengte (mm)

Max. dikte (mm)

Max. dikte (mm)

Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

MDF Exterieur

MDF Exterieur is uitstekend bestand tegen extreme weersomstandigheden. Dit maakt het goed bruikbaar voor projecten buitenshuis. Voor de watervastheid is het wel belangrijk dat MDF Exterieur eerst gegrond wordt en vervolgens afgelakt wordt met een lak die geschikt is voor buitentoepassingen. MDF Exterieur kan je herkennen aan de grijze kleur. Lees meer

Wat is MDF Exterieur?


MDF Exterieur is uitstekend bestand tegen extreme weersomstandigheden. Dit maakt het goed bruikbaar voor projecten buitenshuis. Voor de watervastheid is het wel belangrijk dat MDF Exterieur eerst gegrond wordt en vervolgens afgelakt wordt met een lak die geschikt is voor buitentoepassingen. MDF Exterieur kan je herkennen aan de grijze kleur.


Wat is MDF?


MDF bestaat uit houvezels en kunsthars die samen tot een plaat zijn geperst. Het is een zachte plaat en daardoor makkelijk te bewerken.


Waar kan je MDF Exterieur voor gebruiken?
  • Reclameborden

  • Display

  • Winkelpuien

  • Boeidelen

  • Deurpanelen

  • Tuinmeubelcomponenten

  • Bootinterieur


De voor- en nadelen op een rijtje


+ Oneindig veel toepassingen in de bouw, meubelindustrie en de interieurbouw
+ Eenvoudig te bewerken: schilderen, behangen, lakken, beitsen, fineren, boren etc.
+ Hoge slijtvastigheid
+ Geschikt voor gebruik buitenshuis
+ Lange levensduur
+ Splintert niet
- Niet geschikt voor constructieve toepassingen, de plaat buigt dan door


Adzaagt verkoopt allerlei soorten MDF


Ad’s belofte? Jouw hart veroveren met het meest gave MDF Exterieur plaatmateriaal. Elke plaat op maat heeft zijn eigen karakter. Met een flinke dosis energie en creativiteit gaat Ad je helpen. Via zijn klusblog blijf je op de hoogte van de laatste trends en tips & tricks. Samen op avontuur? Geef je interieur een frisse impuls met het plaatmateriaal van Adzaagt.