Filteren op

Plaatsoort
Kleur
Max. dikte (mm)
Max. lengte (mm)
Max. breedte (mm)
Filter

Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

MDF Brandvertragend

Brandvertragend MDF is een harde plaat met een fijn en glad geschuurd oppervlak. De plaat is nauwelijks ontvlambaar, heeft een opmerkelijk vertraagde brandvertraging, een lage rookontwikkeling en draagt niet bij tot vlamverspreiding. Het MDF met brandvertragende eigenschappen is net zo makkelijk te verwerken en toe te passen als Standaard MDF. Dit plaatmateriaal herken je aan de rode kleur. Lees meer

Wat is MDF Brandvertragend?


Brandvertragend MDF is een harde plaat met een fijn en glad geschuurd oppervlak. De plaat is nauwelijks ontvlambaar, heeft een opmerkelijk vertraagde brandvertraging, een lage rookontwikkeling en draagt niet bij tot vlamverspreiding. Het MDF met brandvertragende eigenschappen is net zo makkelijk te verwerken en toe te passen als Standaard MDF. Dit plaatmateriaal herken je aan de rode kleur.


Wat is MDF?


MDF bestaat uit houvezels en kunsthars die samen tot een plaat zijn geperst. Het is een zachte plaat en daardoor makkelijk te bewerken.


Waar kan je MDF Brandvertragend voor gebruiken?
  • Reclameborden

  • Aanhangwagens

  • Wand- of plafondbekleding

  • Traphal

  • Bouwelement voor branddeuren of scheidingsmuren


De voor- en nadelen op een rijtje


+ Brandvertragend plaatmateriaal
+ Glad oppervlak en direct klaar voor gebruik
+ Splintert niet
+ Eenvoudig te bewerken: schilderen, behangen, lakken, beitsen, fineren, boren etc.
+ Sterk materiaal met een hoge buigsterkte
- Niet geschikt voor gebruik buitenshuis


Adzaagt verkoopt allerlei soorten Brandvertragend MDF


Raak in vorm en bestel je plaatmateriaal bij Adzaagt. Of het nu gaat om een salontafel met stoere houtnerven of om een elegant badmeubel. Elke plaat heeft zijn eigen karakter en mooie eigenschappen. Geen idee of MDF Brandvertragend geschikt is voor jouw klus? Vraag het Ad. Met Ad ga je back to basic. Waar ben je naar op zoek? Welke eisen heb je? We stellen héél veel vragen, dan weet je dat alvast. Want zo weet jij dat alles klopt voor jouw klus!