Filteren op

Plaatsoort
Kleur
Max. dikte (mm)
Max. lengte (mm)
Max. breedte (mm)
Filter

Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

MDF Prime

MDF Prime is een MDF plaat van hoge kwaliteit en aan twee zijden gegrond met een witte primer laklaag. Het grote voordeel van MDF Prime is dat het materiaal schilderklaar is en direct met lakverf in de gewenste eindkleur afgewerkt kan worden. De primer voorkomt overmatige opname van de verf in het materiaal. Zo ontstaat er een gelijkmatige en gladde plaat waar minder verf voor benodigd is. Lees meer

Wat is MDF Prime?


MDF Prime is een MDF plaat van hoge kwaliteit en aan twee zijden gegrond met een witte primer laklaag. Het grote voordeel van MDF Prime is dat het materiaal schilderklaar is en direct met lakverf in de gewenste eindkleur afgewerkt kan worden. De primer voorkomt overmatige opname van de verf in het materiaal. Zo ontstaat er een gelijkmatige en gladde plaat waar minder verf voor benodigd is.


Wat is MDF?


MDF bestaat uit houvezels en kunsthars die samen tot een plaat zijn geperst. Het is een zachte plaat en daardoor makkelijk te bewerken.


Waar kan je MDF Prime voor gebruiken?
  • Interieur

  • Ombouw

  • Meubels

  • Kasten

  • Betimmering


De voor- en nadelen op een rijtje


+ Hoge kwaliteit
+ Gemakkelijk te bewerken
+ Sterk materiaal met een hoge buigsterkte
+ Kras- en stootvast
+ Kosten- en tijdbesparend door minder verfverbruik
- Niet geschikt voor gebruik buitenshuis


Adzaagt verkoopt allerlei soorten MDF op maat


Geef je creatieve skills een goede boost en bestel je MDF Prime op maat gezaagd bij Adzaagt. Of het nu gaat om de renovatie van een trap of het maken van een badmeubel. Elk plaatmateriaal heeft zijn eigen karakter en eigenschappen. Geef jouw interieur een onuitwisbare indruk. Ad’s belofte? Een gedegen advies en een snelle bezorging van jouw bestelling. We’re ready! Jij ook?