Filteren op

Plaatsoort
Kleur
Max. dikte (mm)
Max. lengte (mm)
Max. breedte (mm)
Filter

Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

MDF Zero Formaldehyde

MDF Zero Formaldehyde is een MDF plaat die speciaal gemaakt is voor interieur toepassingen in een gevoelig milieu. Dit plaatmateriaal wordt geproduceerd van naaldhoutvezels zonder toegevoegde formaldehyde. Hierdoor ontstaat een zuurvrije MDF plaat wat geschikt is voor gevoelige toepassingen. MDF Zero Formaldehyde (MDF-ZF) wordt dan ook veel gebruikt in meubilair, kinderkamers, woonruimte, kantoorruimte en overige plekken binnenshuis waar geen zuur en lijmverdamping gewenst is. Lees meer

Wat is MDF Zero Formaldehyde (MDF-ZF)?


MDF Zero Formaldehyde is een MDF plaat die speciaal gemaakt is voor interieur toepassingen in een gevoelig milieu. Dit plaatmateriaal wordt geproduceerd van naaldhoutvezels zonder toegevoegde formaldehyde. Hierdoor ontstaat een zuurvrije MDF plaat wat geschikt is voor gevoelige toepassingen. MDF Zero Formaldehyde (MDF-ZF) wordt dan ook veel gebruikt in meubilair, kinderkamers, woonruimte, kantoorruimte en overige plekken binnenshuis waar geen zuur en lijmverdamping gewenst is.


Wat is MDF?


MDF bestaat uit houvezels en kunsthars die samen tot een plaat zijn geperst. Het is een zachte plaat en daardoor makkelijk te bewerken.


Waar kan je MDF Zero Formaldehyde (MDF-ZF) voor gebruiken?


  • Kasten

  • Vitrines

  • Meubilair

  • Binnenbetimmeringen

  • Decoratief lijstwerk

De voor- en nadelen op een rijtje


+ Geschikt voor ruimten met weinig ventilatie, hoge luchtvochtigheid en een hoge omgevingstemperatuur
+ Gemakkelijk te bewerken
+ Kras- en stootvast
- Niet geschikt voor gebruik buitenshuis


Adzaagt verkoopt allerlei soorten MDF


Voor jouw project moet alles kloppen toch? Welkom bij Adzaagt. Alles in één hand en de beste kwaliteit MDF Zero Formaldehyde. Een online houthandel en zaagservice in één. Een duidelijke productomschrijving en goed advies gaan hand in hand. Zo bestel jij het juiste plaatmateriaal op maat wat geschikt is voor jouw project.