Klusadvies

Bekijk allemaal

HPL

HPL maakt van jouw interieur een fascinerend geheel. Weg met die saaie witte bedoening, het is tijd voor wat afwisseling! Adzaagt levert HPL Plaat met een speciale afwerkingslaag en in verschillende kleuren en structuren. Zo heb je een ruime keuze voor jouw project. Wist je dat je HPL veel tegenkomt in hygiënische omgevingen? Niet zo gek: het product is onderhoudsarm en vochtbestendig. Ideaal dus voor een keukenspatwand, douchewand, balie of voor wandpanelen. Lees hier alles wat je moet weten over HPL. Heb je nog vragen of snak je naar advies? Ad helpt je graag! Lees meer

Unilin Evola HPL
HPL van Unilin Evola is een decoratief plaatmateriaal wat maar liefst in 197 designs beschikbaar is. Kenmerkend is het grote aanbod aan kleuren en structuren. Dit geeft je een hoop creatieve vrijheid voor elk interieurproject. Hierbij kan je denken aan verschillende hout decoren, wat een levensechte look heeft. Deze realistische structuren zijn steeds moeilijker van echt hout te onderscheiden! Op zoek naar iets anders dan houtstructuren? Bekijk dan onze unikleuren, steenachtige of metallic decoren van Unilin Evola HPL.
Bekijk alle Unilin Evola HPL
Backing HPL
Backing HPL is standaard verkrijgbaar in bruin. Door zijn goedkope prijs wordt deze plaat toegepast als zijde van een beplakte plaat die niet in het zicht komt. 
Bekijk alle Backing HPL

HPL op maat van Adzaagt: de beste afwerking en de beste merken


HPL maakt van jouw interieur een fascinerend geheel. Weg met die saaie witte bedoening, het is tijd voor wat afwisseling! Adzaagt levert HPL Plaat met een speciale afwerkingslaag en in verschillende kleuren en structuren. Zo heb je een ruime keuze voor jouw project. Wist je dat je HPL veel tegenkomt in hygiënische omgevingen? Niet zo gek: het product is onderhoudsarm en vochtbestendig. Ideaal dus voor een keukenspatwand, douchewand, balie of voor wandpanelen. Heb je nog wat vragen of snak je naar advies? Ad helpt je graag! Bezoek onze blog voor verschillende tips en tricks.Wat is HPL en waar gebruik je het voor?


HPL (High Pressure Laminate) is een harde kunststofplaat. Een HPL Plaat is opgebouwd uit een houtvezel- of papierkern en twee toplagen. Deze toplagen zijn voorzien van een melaminehars. Het resultaat? Een zeer harde en dichte HPL Plaat waar zonlicht en vocht niet doorheen kunnen komen. Ben je van plan om een droomkeuken te maken? Dan zijn HPL Platen op maat uiterst geschikt! Het product is hittebestendig, stootvast en Adzaagt levert ook nog een variant waar vingerafdrukken niet op te zien zijn. Wat een slimmigheden, vind je ook niet? Het fijne aan HPL is ook dat het geschikt is voor intensief gebruik en geen vuil vasthoudt. Ideaal dus voor een meubel dat goed schoon moet blijven.Unilin Evola HPL van Adzaagt: een bron van inspiratie!


Adzaagt levert als enige plaatleverancier het prachtige product Unilin Evola HPL aan particulieren. Een decoratief plaatmateriaal wat in maar liefst 197 designs beschikbaar is! Bijkomend voordeel is dat het product niet bewerkt hoeft te worden, het is al mooi van zichzelf. Voor jouw klusproject ben je verzekerd van een enorme variatie kleuren, designs en structuren. Denk hierbij aan verschillende hout decoren, wat een levensechte look heeft. Je kunt het nauwelijks nog onderscheiden van echt hout. Is dat niet gaaf? Unilin heeft naast houtstructuren ook veel keuze uit unikleuren, steenachtige of metallic decoren. Wil je weten wat Unilin Evola HPL zo bijzonder maakt? Vraag het Ad!Ad adviseert je over de juiste HPL Plaat voor jouw klus


Geef je creatieve skills een boost en bestel HPL op maat bij Adzaagt. Ben je van plan om je woonkamer te renoveren, wil je een bureau maken of ga je aan de slag met een rustiek badmeubel? Alles is mogelijk. Elke HPL plaat heeft zijn eigen karakter en eigenschappen. Ad, onze zaag- en houtspecialist, zorgt ervoor dat jouw order perfect klopt. Door zijn vakmanschap wordt jouw materiaal altijd tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd. Hij durft zelfs contact op te nemen als hij denkt dat het beter kan! De rest van Ad’s belofte? Gedegen advies en een snelle bezorging van jouw bestelling. We’re ready! Jij ook?