Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

HPL beplakt op Plaat

Heb je binnenkort een project op de planning staan en ben je hiervoor op zoek naar HPL wat al beplakt is op een plaat? Hierin heeft Adzaagt een ruim assortiment. Zowel HPL op MDF, Populieren Multiplex en Berken Multiplex. Met HPL wat al beplakt is geef je jouw interieur een onuitwisbare indruk met een hoogwaardig plaatmateriaal wat geschikt is voor intensief gebruik. 

De getoonde artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast kunnen wij elke gewenste drager, dikte afmeting voorzien van wel 1000 verschillende decoren HPL. Neem hiervoor contact op.

MDF beplakt met HPL gebruik je bijvoorbeeld voor het gebruik van meubels of grote kastdeuren. 

Populieren Multiplex beplakt met HPL wordt gebruikt in situaties waarbij het gewicht een belangrijke factor is. Bijvoorbeeld bij interieurtoepassingen voor een camper. Populieren Multiplex is vochtwerend verlijmd. 

Berken Multiplex beplakt met HPL gebruik je in situaties waarbij stabiliteit en hardheid van het materiaal belangrijk is. Berken Multiplex is watervast verlijmd.

Berken Multiplex met HPL
Berken Multiplex met HPL, ook wel bekend als Topfix of Certiberken, is opgebouwd uit verschillende lagen berkenfineer van eenzelfde dikte. Deze is 2-zijdig beplakt met HPL. In vergelijking met Populieren multiplex met HPL is Berken Multiplex met HPL een sterkere plaat. Door het lichte gewicht van de fineerlagen ontstaat er een kwalitatief en stabiele plaat. De multiplexplaat is tweezijdig beplakt met HPL. Dit maakt Berken Topfix een kant-en-klaar product, de ideale basis voor diverse klussen binnenshuis! Andere diktes, afmetingen of kleuren, bijvoorbeeld uit de  Unilin Evola  HPL collectie, kunnen wij zonder problemen maken. Neem hiervoor  contact   op. Tip; laat de plaat voorzien van een  verjonging . Hierdoor krijg je een luxe uitstraling van je werkblad of tafel. 
Bekijk alle Berken Multiplex met HPL
Populieren Multiplex met HPL
Populier Multiplex met HPL, ook wel bekend als Topfix of Certiplex, is een plaat van hoge kwaliteit wat bestaat uit populieren multiplex welke aan 2-zijde is beplakt met HPL. Hierdoor kan het materiaal direct gebruikt kan worden. In vergelijking met Berken Topfix is Populieren Topfix een stuk lichter van gewicht. Dit maakt de plaat geschikt voor de meest uiteenlopende interieurtoepassingen. Hij wordt veel toegepast in situaties waarbij het gewicht van belang is. Bijvoorbeeld als betimmering of meubels in een camper, caravan etc. Andere diktes, afmetingen of kleuren, bijvoorbeeld uit de  Unilin Evola  HPL collectie, kunnen wij zonder problemen maken. Neem hiervoor  contact  op.
Bekijk alle Populieren Multiplex...