Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

Massief

Toe aan een nieuw project? Met de Massief Houten Panelen van Adzaagt haal je een bijzonder en rustiek plaatmateriaal in huis. Massief betekent 100% puur hout en is zeer geschikt voor een vloer, garderobekast of wand. Met Massief Hout ben je verzekerd van een stevige basis voor het uiteindelijke eindproduct. En dat staat als een huis, toch? Ad kan Massief Hout op maat laten zagen, zodat het direct klaar is voor gebruik. Check! Lees meer

Massief houten panelen DGL
Massieve Houten Panelen bestaan uit over de lengte niet onderbroken lamellen (stroken hout) van een bepaalde breedte. De doorgaande lamellen creëren hierdoor een rustige uitstraling wat de structuur van het hout beter naar voren laat komen. Adzaagt levert een ruim aanbod in Massief Houten Panelen met Doorgaande Lamellen qua houtsoort, diktes en afmetingen.
Bekijk alle Massief houten panelen...
Bamboe Massief
Bamboe Massief plaatmateriaal is een decoratief plaatmateriaal. Het is opgebouwd uit meerdere lagen bamboe en beschikbaar in verschillende uitvoeringen: density, plain pressed en side pressed. Bij de density-uitvoering zijn de bamboestammen versnipperd en weer samengeperst onder hoge druk voor een tropische hardhout uitstraling. Bij de plain pressed (horizontaal) variant zie je nog hele duidelijke verdikkingen (knopen) van de bamboe stam. De side pressed (verticaal) variant kenmerkt zich door smalle banen en meer lijnenpatroon. Massief Bamboe is vooral interessant voor gebruik waar de zijkant zichtbaar is, zoals bij traptreden of een keukenblad.
Bekijk alle Bamboe Massief
Massief houten panelen GVL
Panelen van Massief Hout bestaan uit meerdere houten planken. Dit worden ook wel lamellen genoemd. Deze lamellen zijn met elkaar verlijmd. Bij Massief Houten Panelen met Gevingerlaste Lamellen zijn de uiteinden van de lamellen gefreesd, zodat de lamellen verbonden kunnen worden. Deze lamellen zijn ca. 45 millimeter breed en lopen in de lengterichting van de plaat. Adzaagt levert een ruim aanbod in Massief Houten Panelen met Gevingerlaste Lamellen qua houtsoort, diktes en afmetingen.
Bekijk alle Massief houten panelen...
Massief houten paneel 3-lagen DGL
Adzaagt levert Massieve 3-lagen Panelen in verschillende uitvoeringen, zoals eiken, esdoorn, beuken, grenen, kersen, vuren etc. Alle panelen bestaan uit doorgaande lamellen. Dit houdt in dat de massieve panelen uit vaste banen bestaan die niet onderbroken worden. Dat geeft het materiaal een stijlvolle en natuurlijke look. Door het speciale productieproces zullen de Massieve 3-lagen Panelen niet kromtrekken.
Bekijk alle Massief houten paneel...
Rubberwood
Rubberwood massieve panelen zijn samengesteld uit lamellen die met een perfecte vingerlas aan elkaar zijn verlijmd. De lamellen kunnen van kleur verschillen en daardoor hebben de platen en speels karakter. Rubberwood is een hardhout dat duurzaam is gekapt. De rubberbomen worden pas gekapt nadat de latexproductie afgelopen is. Voorheen werden de bomen verbrand, nu worden ze hergebruikt voor het produceren van deze panelen. Er worden jonge bomen voor terug geplant.  De platen worden gekenmerkt door een mooie lichte kleur, hoge stabiliteit en uitstekende bewerkbaarheid. Vanwege hun duurzaamheid en uitstekende afwerking zijn deze panelen ideaal voor interieurtoepassingen en meubelproductie.  Lees meer
Bekijk alle Rubberwood

Een modern interieur? Ontdek de charme van Massief Hout

Toe aan een nieuw project? Met de Massief Houten Panelen op maat gezaagd van Adzaagt haal je een bijzonder en rustiek plaatmateriaal in huis. Massief betekent 100% puur hout en is zeer geschikt voor een vloer, garderobekast of wand. Met Massief Hout ben je verzekerd van een stevige basis voor het uiteindelijke eindproduct. En dat staat als een huis, toch? Ad kan Massief Hout op maat laten zagen, zodat het direct klaar is voor gebruik. Check!

Wat betreft Massief Hout biedt Adzaagt een ruim aanbod, namelijk:
- Massief bamboe plaatmateriaal
- Massieve 3 lagen platen
- Massief houten panelen met doorgaande lamellen
- Diverse massieve platen met gevingerlaste lamellen
- Massief geschaafd vurenhout in de meest gangbare kopmaten en lengtematen

Laat je inspireren door de Massief Houten Panelen van Adzaagt en maak zelf de mooiste creaties! Want samen met Ad ontstaat pas écht de beleving.

Massief Hout op maat gezaagd: uitstekend geschikt voor het maken van meubels!

Massief Hout is onwijs sterk en uiterst geschikt om te gebruiken als materiaal voor meubels. Dit materiaal wordt veelal gebruikt door doe-het-zelvers voor het maken van tafels, kasten, boekenplanken, bureaus, traptreden en (speelgoed)kisten. Door het product af te werken met olie, vernis of een transparante beits behoudt Massief Hout zijn natuurlijke uitstraling. Adzaagt levert verschillende massieve houtsoorten, waaronder eiken, berken, esdoorn, kersen, acacia, mahonie, noten, teak, vuren en nog veel meer. Op maat zagen van dit hout? Laat dat maar over aan Ad! Met de massieve houtsoorten van Adzaagt kan je doe-het-zelven tot je er bij neervalt!

De eigenschappen van Massief Houten Panelen

Massief Houten Panelen zijn flexibel inzetbaar. Buigen, draaien, schuren, schaven, raspen en ga zo maar door. Je kan er elke gewenste vorm aan geven. Een meubel kan er met dit materiaal heel sprekend uitzien door de mooie houttekening én door het gebruik van een olie. Een warme uitstraling is het resultaat. Het mag dan wel wat meer geld kosten, maar met dit robuuste materiaal kan je er op vertrouwen dat het niet snel krom trekt, tegen een stootje kan, op elke gewenste manier is af te werken en last but not least: een uitstraling heeft waar je buurman jaloers op mag zijn!

Bestel je Massief Houten Panelen op maat bij Adzaagt

Ad’s belofte? Jouw hart veroveren met het meest gave plaatmateriaal. Elke plaat op maat heeft zijn eigen karakter. Onze Ad heeft een brede kennis over daadwerkelijk alles wat met plaatmateriaal te maken heeft. Met een flinke dosis energie en creativiteit gaat deze fanatiekeling je graag helpen. Zullen we samen op avontuur gaan? Geef je interieur een frisse impuls met het plaatmateriaal van Adzaagt. Bestel je Massief Houten Panelen volledig naar jouw wens en met elke gewenste maatvoering. Wil je een hele plaat bestellen of wil je een plaat op maat laten zagen? Geen probleem, bij ons is alles mogelijk!