Klusadvies

Bekijk allemaal

Meubelpanelen

Ad, onze online hout- en zaagspecialist, begrijpt dat efficiëntie belangrijk is voor jouw bouwproject. Hoe fijn zou het zijn om een kant-en-klaar product te hebben? Think about it! Adzaagt heeft daarom speciaal voor jou kant-en-klare Meubelpanelen, zodat je heel makkelijk een prachtig meubel of bijvoorbeeld een boekenkast in elkaar kunt zetten. Op maat zagen is verleden tijd! Door de verschillende kleuruitvoeringen is er altijd een Meubelpaneel beschikbaar wat past bij de rest van je interieur. Heb je binnenkort een leuke uitdaging waarvoor je op zoek bent naar Meubelpanelen? Bekijk dan de Meubelpanelen op maat gezaagd van Adzaagt: verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Meubelpanelen wit + in kleur
De Meubelpanelen van Adzaagt bestaan uit 18 mm spaanplaat. De plaat is aan twee zijden afgewerkt met een melamine toplaag. Elk paneel heeft één kant voorzien van 2mm ABS kantenband en de andere kant is voorzien van een melamine kantenband.
Bekijk alle Meubelpanelen wit + in...

Meubelpanelen op maat: bestel eenvoudig bij Adzaagt!


Ad, onze online hout- en zaagspecialist, begrijpt dat efficiëntie belangrijk is voor jouw bouwproject. Hoe fijn zou het zijn om een kant-en-klaar product te hebben? Think about it! Adzaagt heeft daarom speciaal voor jou kant-en-klare Meubelpanelen, zodat je heel makkelijk een prachtig meubel of bijvoorbeeld een boekenkast in elkaar kunt zetten. Op maat zagen is verleden tijd! Door de verschillende kleuruitvoeringen is er altijd een Meubelpaneel beschikbaar wat past bij de rest van je interieur. Heb je binnenkort een leuke uitdaging waarvoor je op zoek bent naar Meubelpanelen? Bekijk dan de Meubelpanelen op maat gezaagd van Adzaagt: verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.Benieuwd naar de voordelen van een Meubelplaat? Ad legt uit!


Het voordeel van Meubelplaten is met name de snelheid en het gemak waarmee je een meubel in elkaar kan zetten. De panelen zijn namelijk al volledig afgewerkt en zijn al op maat gezaagd; je hoeft ze alleen nog maar aan elkaar vast te maken met schroeven en laklijm. Ad zorgt er ook voor dat jouw op maat gezaagde Meubelplaat voorzien is van kantenband. Het resultaat? Een kant-en-klaar product waardoor jij direct kan starten met je klus! De Meubelpanelen levert Adzaagt in verschillende kleuren: wit, lichtgrijs, antraciet-grijs, crème en zwart. Dit maakt het geschikt voor elk interieur, dus voor ieder wat wils! Houd er wel rekening mee dat Meubelpanelen niet geschikt zijn voor zware belasting. Hiervoor kan je beter constructief plaatmateriaal gebruiken, zoals Betonplex. Waren we nog bijna een belangrijk voordeel vergeten… Wist je dat onze Meubelpanelen een aantrekkelijke prijs hebben door het gebruik van spaanplaat?Wat zijn Meubelpanelen op maat en waarvoor kan ik ze gebruiken?


Bij Adzaagt vind je de mooiste op maat gezaagde Meubelpanelen voor toepassingen binnenshuis. Onze panelen bestaan uit 18 millimeter dik spaanplaat. De kern van het Meubelpaneel bestaat daarom uit spaanders. De boven-, onder- en kopse kanten zijn voorzien van een toplaag die de plaat beschermt. Een Meubelplaat wordt aan de lange zijde afgewerkt met een 1mm dik kantenband. Dit maakt het zeer stootvast en krasvrij.

Ontwerp je een eigen eettafel, meubel of werkblad? Of zit je te broeden op het maken van een salontafel of boekenkast? Wat je nieuwe project ook wordt, bij Adzaagt krijg je een volledig afgewerkt Meubelpaneel op maat dat aansluit bij jouw smaak en interieur. En weet je wat nog fijner is? Dat je dankzij Ad geen uren bezig bent met het op maat zagen, schuren en schilderen van het plaatmateriaal!Bestel vandaag nog je Meubelpanelen op maat bij Adzaagt


Het bestellen van Meubelpanelen op maat doe je eenvoudig via onze online zaagservice. Een superhandige tool waar je eenvoudig de afmetingen en afwerkingen kan invullen. Bestelling afgerond? Ad, onze hout- en zaagspecialist gaat direct voor je aan de slag! Geen idee waar te beginnen? Met Ad ga je back to basic. Waar ben je naar op zoek? Welke eisen heb je? We stellen héél veel vragen, dan weet je dat alvast. Want zo weet jij dat alles klopt voor jouw klus! Ad informeert je graag verder over onze werkwijze. Als de bestelling netjes op maat gezaagd is, wordt het bezorgd aan huis of direct op jouw klus. We’re ready! Jij ook?