Filteren op

Plaatsoort
Kleur
Max. dikte (mm)
Max. lengte (mm)
Max. breedte (mm)
Structuur
Filter

Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

3B Super mat - Super hoogglans plaatmateriaal

3B is een prachtige collectie van MDF Gemelamineerd plaatmateriaal met een harde kras vaste coating. Geschikt voor alle hoogwaardige interieurtoepassingen waarbij een hoogglans of super matte afwerking gewenst is.

De hoogglans platen, de Maxxigloss collectie, zijn Super hoogglans (meer dan 92 glans!). Daarnaast zijn ze ook super kras vast (Klasse 5 Martindale test) en hebben een hoge weerstand tegen UV-verkleuring.  

De matte platen, de Maxximatt collectie, zijn Super mat (5 glans!). Daarnaast zijn ook deze matte platen super kras vast (Klasse 5 Martindale test). De zachte, fluweelachtige oppervlakte geeft een fijne touch en zorgt voor een "geen vingerafdruk" effect. De matte platen hebben ook een zeer hoge UV bestendigheid. Lees meer

Wat is 3B Super mat - Super hoogglans plaatmateriaal?


3B is een prachtige collectie van MDF Gemelamineerd plaatmateriaal met een harde krasvaste coating. Geschikt voor alle hoogwaardige interieurtoepassingen waarbij een hoogglans of super matte afwerking gewenst is.

De hoogglans platen, de Maxxigloss collectie, zijn Super hoogglans (meer dan 92 glans!). Daarnaast zijn ze ook super krasvast (Klasse 5 Martindale test) en hebben een hoge weerstand tegen UV-verkleuring.

De matte platen, de Maxximatt collectie, zijn Super mat (5 glans!). Daarnaast zijn ook deze matte platen super krasvast (Klasse 5 Martindale test). De zachte, fluweelachtige oppervlakte geeft een fijne touch en zorgt voor een "geen vingerafdruk" effect. De matte platen hebben ook een zeer hoge UV bestendigheid.


Voor welke toepassingen kan een Maxximatt of Maxxigloss plaat worden toegepast?


 • Keuken
 • Badkamer
 • slaapkamer
 • Woonkamer
 • Meubels

  Welke decoren 3B zijn te verkrijgen?


  Maxxigloss EN Maxximatt is in 5 decoren verkrijgbaar;


 • Wit
 • Crème
 • Grijs
 • Mocaccino
 • Zwart

  Wat is de opbouw van een 3B plaat?


  De decoren worden geleverd op een MDF plaat van 18 mm dikte in de afmeting 2780 x 1220 mm. De voorzijde is voorzien van de Super matte of Super hoogglans afwerking. De tegenzijde is voorzien van dezelfde kleur, maar dan in een standaard afwerking. Dit is een lichte structuur, vergelijkbaar met de structuur op een eierschil.


  Hoe dien je Maxxigloss of Maxximatt platen te bewerken?


  De platen zijn prima zelf te verwerken. Vanwege de hoge kwaliteit raden wij echter aan om de platen met de Online zaagservice door ons op maat te frezen. Bij de Afwerkingen kan je vervolgens kiezen om de panelen te laten voorzien van een kantenband. Dit is een 1 mm PVC kantenband in exacte dezelfde kleur en structuur. Hiermee bereik je een perfect eindresultaat!