Filteren op

Plaatsoort
Kleur
Max. dikte (mm)
Max. lengte (mm)
Max. breedte (mm)
Filter

Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

Gefineerd MDF Scandinavische look Nørdus

De ‘Nørdus’ collectie bevat 8 designs die perfect passen bij een hedendaags interieur en die aanzetten tot creativiteit. Daarom zijn er bij elke houtsoort een aantal mogelijke afwerkingen met lak of olie voorgesteld. De olie kunnen wij desgewenst meeleveren.

De fineerdikte kan naargelang de houtsoort gekozen worden tussen 0,6 mm of 1,5 mm. De ene plaat wordt glad geleverd, andere decoren worden geborsteld geleverd. Een dikkere toplaag biedt de mogelijkheid om het oppervlak meer structuur te geven door diep te borstelen.

Door de unieke mixmatch-techniek krijgen de fineerplaten een massief karakter, zonder optische onderbreking.

Met 'Nørdus' biedt Decospan een toegankelijke collectie van gefineerd plaatmateriaal die perfect past bij de trend naar een meer Scandinavische en modernistische interieurvormgeving. We zien onszelf als een deel van een wereldwijde gemeenschap die probeert om de schoonheid van de natuur te delen en er van te genieten op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier.

De hedendaagse leefomgeving weerspiegelt onze persoonlijkheid en verwachtingen in het leven. We streven naar moderne en tijdloze producten van uitmuntende kwaliteit met architecturale vormen. Met 'Nørdus' kunt u deze eenvoudige en toch praktische interieurtrend met tijdloze elegantie zelf beleven.

Voor 'Nørdus' wordt alleen het beste naald- en berkenhout verzameld en zorgvuldig verwerkt tot dun gesneden fineer. Op die manier wordt de grondstof geoptimaliseerd. Geavanceerde oppervlaktebehandelingen versterken de unieke schoonheid van hout en benadrukken het 3D aspect ervan. Een team van trendwatchers heeft verschillende trendy afwerkingsmogelijkheden voorgesteld zoals metallic tinten, accenten van asgrijs of neutraal wit waardoor 'Nørdus' in elk interieur kan geïntegreerd worden.

Deze collectie belichaamt de Scandinavische levensstijl en voedt ons met gezelligheid en warmte. Laat u inspireren!