Filter op

Max. breedte (mm)

Max. breedte (mm)

Max. lengte (mm)

Max. lengte (mm)

Max. dikte (mm)

Max. dikte (mm)

Klusadvies

Bekijk allemaal

Buigbaar Multiplex

Buigbaar Multiplex is gemaakt van hardhout multiplex. Dit is een materiaal die opgebouwd is uit houtfineerlagen en gebonden is met hars. De buigplaat bestaat uit twee dikke lagen aan de buitenkant met een dun laagje fineer in het midden. Buigbaar Multiplex is een handige en buigbare constructieplaat wat gebruikt wordt voor een decoratieve afwerking van allerlei ronde vormen.

Wat is Buig Multiplex?


Buig Multiplex is gemaakt van hardhout multiplex. Dit is een materiaal die opgebouwd is uit houtfineerlagen en gebonden is met hars. De buigplaat bestaat uit twee dikke lagen aan de buitenkant met een dun laagje fineer in het midden. Buig Multiplex is een handige en buigbare constructieplaat wat gebruikt wordt voor een decoratieve afwerking van allerlei ronde vormen. Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar, namelijk dwarsfineer of langsfineer:  • Dwarsfineer: buigbaar aan de korte zijde, gebruiken bij een maximale kokerhoogte van 122 cm

  • Langsfineer: buigbaar aan de lange zijde, gebruiken bij een maximale kokerhoogte van 250 cm


Wat is Multiplex?


Multiplex bestaat uit meerdere lagen van dunne houtfineren. Deze lagen zijn kruislings op elkaar verlijmd en geperst tot een plaat.


Waar kan je Buig Multiplex voor gebruiken?
  • Gebogen meubelen

  • Balie

  • Vervormde wanden

  • Gegolfde plafonds

  • Fauteuil-zittingen


De voor- en nadelen op een rijtje


+ Zeer bruikbaar voor het afwerken van allerlei ronde vormen
+ Splintert nauwelijks
+ Eenvoudig te bewerken
+ Licht in gewicht


Adzaagt verkoopt allerlei soorten Buigbaar Multiplex


Raak in vorm en bestel je plaatmateriaal bij Adzaagt. Of het nu gaat om een salontafel met stoere houtnerven of om een elegant badmeubel. Elke plaat heeft zijn eigen karakter en mooie eigenschappen. Geen idee waar te beginnen? Ad helpt je graag! Wist je dat Ad ook zijn eigen klusblog heeft?