Filteren op

Plaatsoort
Kleur
Max. dikte (mm)
Max. lengte (mm)
Max. breedte (mm)
Filter

Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

Populieren Multiplex Gegrond

Populieren Multiplex Gegrond is een Multiplex waar beide zijden voorzien zijn van een witte grondlaag, ook wel genoemd een primerlaag. Op een gegronde multiplex worden twee verflagen opgebracht en tussentijds licht geschuurd. Dit type multiplex is licht van gewicht en makkelijk te verwerken. Populieren Multiplex is zowel voor decoratieve- als constructieve doeleinden uitstekend te gebruiken. Lees meer

Wat is Populieren Multiplex Gegrond?


Populieren Multiplex is samengesteld uit verschillende lagen van populieren fineren. Het is een gladde en stabiele plaat wat zonder voorbereiding bewerkt kan worden. Dit multiplex staat bekend om zijn lage gewicht. Voor projecten waar gewicht een rol speelt, is Populieren Multiplex uiterst geschikt. Met de gegronde variant bespaart u tijd doordat u deze direct kunt verven of spuiten.


Waar komt Populieren Plex vandaan?


Populier multiplex platen worden gemaakt van de Populier Boom. Deze snelgroeiende boom groeit in duurzaam beheerde bossen in Europa. De platen zijn te verkrijgen met het duurzame keurmerk FSC of PEFC.


Welke uitvoeringen Populier Multiplex zijn te verkrijgen?


Populier Multiplex is in 4 varianten verkrijgbaar;


  • Brandvertragend Populieren multiplex
  • Pure Glue/Naf Populieren multiplex zonder toegevoegde formaldehyde
  • Populieren Prime multiplex
  • Standaard Populier multiplex


  • Wat zijn de beschikbare afmetingen en diktes van Populier Multiplex?


    De keuze is enorm in populieren multiplex. Diktes zijn er van 9 mm tot 18 mm en is verkrijgbaar in de afmetingen 2500 x 1220 mm en 3100 x 1530 mm.