Filteren op

Plaatsoort
Kleur
Max. dikte (mm)
Max. lengte (mm)
Max. breedte (mm)
Shinnoki
Filter

Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

Shinnoki

Anders dan reguliere gefineerde platen is de Shinnoki collectie direct klaar voor gebruik. De platen zijn namelijk al afgelakt. Hierdoor zijn ze net zo eenvoudig te verwerken als een melamineplaat, maar met de look en feel van een echt houtfineer. De 1-zijdige panelen zijn uit voorraad leverbaar en voorzien van een tegenzijde van een andere houtsoort, maar in dezelfde kleur en uitstraling. De 2-zijdige panelen dienen besteld te worden en zijn beide zijdes voorzien van hetzelfde fineer. In de Shinnoki Simulatie kan je zelf in een paar stappen eenvoudig simuleren welk Shinnoki decor past in jou ruimte. 

Wat is Shinnoki?


Shinnoki bestaat uit een compacte kern van MDF plaatmateriaal met gefineerde toplagen. Adzaagt levert enkelzijdige platen van Shinnoki. Deze plaat is aan één zijde afgewerkt met het Shinnoki design. Wanneer er slecht één zijde van het meubel altijd zichtbaar is, dan is Shinokki uitstekend te gebruiken. Om de stabiliteit te garanderen, is er een tegenlaag van fineer gebruikt wat past bij het design van de voorzijde. De gefineerde panelen van Shinnoki zijn kant-en-klaar voor gebruik en hebben een unieke look en feel die typisch is voor echt houtfineer.


Wat is Fineer?


Fineer is een dun laagje massief hout dat op een basisdrager, zoals MDF, wordt aangebracht.


Waar kan je Shinnoki voor gebruiken?
  • Wandafwerking

  • (Meubel)deuren

  • Keukenfrontjes

  • Tafelbladen

  • Binnenwerk van een kast

  • Kasten

  • Ombouw

  • Kastenplanken


De voor- en nadelen op een rijtje


+ Hoge schroefvastheid
+ Gebruiksklaar product
+ Splintert nagenoeg niet tijdens bewerking
+ Alleen de kopse kanten moeten afgewerkt worden
+ Verkrijgbaar in diverse houtsoorten, kleuren en afwerkingen
+ Werkt nagenoeg niet


Adzaagt verkoopt allerlei soorten Shinnoki


Hongerig naar een nieuw project waarbij een mooie uitstraling belangrijk is? Adzaagt levert fineerlaminaat van Shinnoki met eindeloos veel mogelijkheden. Afwerkingen van keukenkasten, kleerkasten, kantoorinterieurs en ga zo maar door. Ga voor gebruikersgemak en bestel eenvoudig jouw Shinnoki plaatmateriaal op maat. Wist je dat Ad jouw bestelling bezorgd? Zo houd je voldoende energie over voor jouw project.