Klusadvies

NIEUW: extreem mat MDF: Tmatt

NIEUW: extreem mat MDF: Tmatt
- Categorieën Ad's Klustips

NIEUW: extreem mat MDF

Ad is dol op vernieuwing! Hoe leuk is dat, écht groeien in je vak en de meest gave plaatmaterialen onder de aandacht brengen bij je klusfans. Ad is stiekem wel een beetje trots dat hem gevraagd werd om dit top product in het assortiment op te nemen: Tmatt. Prachtige afwerkingen, mooie kleuren en het creëren van een tof interieur. De vraag is niet óf, maar wanneer jij gaat beginnen met dit mooie product!

Tmatt: toonaangevend vakmanschap

Tmatt bestaat uit een MDF plaat wat aan één zijde voorzien is van een extreem matte afwerkingslaag. De laklaag is transparant. Hierdoor zijn de fijne houtvezels zichtbaar aan de oppervlakte. Het resultaat? Een product wat het natuurlijke aspect van hout laat zien en zorgt voor een warme uitstraling van je interieur. Tmatt is beschikbaar in verschillende kleurstellingen, zodat dit plaatmateriaal tot zijn recht komt in elk interieur!

Supermatte MDF plaat: ideaal voor keukenfronten!

Ben je van plan om binnenkort de keuken onder handen te nemen? Vind je het vervangen van de hele keuken wat duur? En is de keuken van binnen nog goed? Dan ligt de oplossing voor de hand: vervang je keukendeurtjes en geef hiermee de keuken een heel nieuwe look! Voor een fractie van de prijs heb jij eigenlijk een heel nieuwe keuken, fijn toch? In een keuken wordt het materiaal vaak blootgesteld aan vocht. Het is daarom belangrijk om het juiste materiaal te kiezen om snelle slijtage en schade van je nieuwe keukendeurtjes tegen te gaan. Het plaatmateriaal Tmatt beschikt over alle eigenschappen om je keukenfrontjes een lange levensduur te geven. En misschien nog wel het belangrijkste: de supermatte structuur zorgt voor aanzienlijk minder schoonmaakwerk. Tmatt voorkomt namelijk vingerafdrukken op het oppervlak. Ja hoor, deze structuur is fingerprint proof!

De unieke eigenschappen van Tmatt

Met de speciale supermatte structuur van Tmatt zorg je ervoor dat elk detail klopt. Dat zie én voel je meteen. Hieronder de unieke eigenschappen van dit geliefde product:

  • Vingerafdrukken maken geen schijn van kans
  • Het oppervlak herstelt zichzelf van kleine krassen
  • Uitstekende kwaliteit door de opbouw van het materiaal
  • Extreem mat oppervlak met een zachte touch
  • Bestand tegen krassen, schuren en invloeden
  • Duurzaam materiaal met een prachtig warme en authentieke uitstraling
  • Toepasbaar voor: wanden, boekenplanken, werkbladen, tafelbladen, kasten, dressoirs, Tv-meubels en nog veel meer!

Adzaagt levert Tmatt gegarandeerd binnen vijf werkdagen bij jou thuis

Ad begrijpt dat jij je vingers niet wilt branden aan lastig zaagwerk. Bij Adzaagt zagen we daarom al het plaatmateriaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Zo hoef jij je alleen te focussen op het monteren. En weet je wat nog handiger is? Ad levert gegarandeerd jouw bestelling binnen vijf werkdagen bij je thuis. Zo kan je binnen een mum van tijd aan de slag! Zo heb jij een paneel wat je voor eindeloze creatieve mogelijkheden kunt gebruiken! Wil je het eerst zelf voelen en zien? Vraag dan een gratis staal aan!

Bekijk direct het assortiment en plaats je bestelling

Deel deze content op social media