Klusadvies

Online plaatmateriaal op maat kopen? Ontmoet Adzaagt

Online plaatmateriaal op maat kopen? Ontmoet Adzaagt
- Categorieën Ad's Zaagservice

Piekfijn zaagwerk leveren en het juiste advies voor elk type klusser - de webshop van Adzaagt is een waardevolle toevoeging voor elk klusproject! Niet voor niks zien we onze klanten herhaaldelijk terug om online plaatmateriaal op maat kopen. Heb je geen idee waar te beginnen? Geen probleem! Onze vakidioten hebben hout in het DNA zitten en geven je graag uitleg over het assortiment van Adzaagt. Samen bereiken we immers het meest niet?

Direct online plaatmateriaal op maat bestellen? Ga naar onze online zagerij en start direct.

Adzaagt levert diverse soorten plaatmateriaal op maat

Het assortiment van Adzaagt wordt dagelijks uitgebreid met de meest mooie plaatmaterialen. Wat dit voor jou betekent? Voor al jouw klusprojecten een passend materiaal en dat ook nog eens voor een eerlijke prijs en de beste kwaliteit! Van MDF tot massief hout en van decoratief tot constructief plaatmateriaal, als klusser kom je niks tekort. En dan is er nóg een extraatje. Ad deelt namelijk met alle liefde zijn kennis over zijn geliefde vak. Zo geeft hij je uitleg over alle materialen in zijn eigen klus- en adviesblog. Hij durft zelfs contact op te nemen als hij denkt dat het beter kan. Zo weet je zeker dat alles klopt voor jouw klus. Bij Adzaagt koop je online plaatmateriaal op maat. Ad beschikt over verschillende professionele zaagmachines. Zo kunnen we jouw plaatmateriaal tot op de millimeter nauwkeurig zagen. Door het hout op maat te zagen, kan je direct aan de slag met jouw klusproject. Toch een hele plaat kopen zonder deze op maat te laten zagen? Ook dit is mogelijk. Wist je dat we je plaatmateriaal op maat ook bij je thuisbezorgen? Zo kan jij al je energie besteden aan je project!

MDF

MDF bestaat uit vrij dicht op elkaar geperste houtvezels, gemengd met kunstharslijm. Er bestaat ook hardboard of softboard, deze varianten bevatten geen lijm. Het voordeel van MDF is dat het niet splintert, nauwelijks werkt en niet slijt. Reden genoeg voor Adzaagt om allerlei verschillende varianten MDF op voorraad te hebben. Zo heb je MDF geschikt voor gebruik buitenshuis, vochtwerend MDF, gekleurd MDF, zuurvrij MDF of MDF met een kant-en-klaar laagje folie of primer.

Multiplex

Multiplex bestaat uit meerdere dunne lagen houtfineer welke kruislings verlijm zijn. Ideaal voor constructies of het aftimmeren van een plafond of wand. Met buigbaar multiplex kan je jouw ronde meubelstuk perfect afwerken. Verder levert Adzaagt onder andere Pools Grenen Multiplex, Beuken Multiplex, Okoumé Multiplex en Berken Multiplex.

Spaanplaat

Spaanplaat heeft een glad oppervlak en kan je daarom zeer eenvoudig lijmen, verven, lakken en beitsen. Het fijne aan dit plaatmateriaal is dat het niet krimpt of rekt. Bij Adzaagt is spaanplaat verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, afmetingen en diktes. Kies bijvoorbeeld voor standaard spaanplaat, watervast spaanplaat, populieren spaanplaat, meubelpanelen of gemelamineerd spaanplaat.

Constructieplaat

Constructieplaat is niet alleen geschikt voor constructieve doeleinden, maar ook voor het maken van meubels. Met betonplex ben je verzekerd van een stevige en watervaste plaat. Zo voorkom je dat jouw project gaat opzwellen van het vocht. Ben je van plan om een houtskelet of een bankonderstel te maken? Kijk dan eens naar ons assortiment OSB of Arauco. Krijg je al zin in een nieuw project?

HPL

HPL platen worden gemaakt van houtvezels en worden voor de stevigheid afgewerkt met een toplaag van kunststof. Zo ontstaat er een harde en dichte plaat waar zonlicht en vocht niet doorheen kunnen komen. Vergeet vooral geen kijkje te nemen in ons assortiment aan Unilin Evola HPL, decoratief plaatmateriaal met maar liefst 197 prachtige designs!

Topfix

Topfix wordt veel als toepassing binnenshuis gebruikt. Niet alleen als binnenwerk van kasten of keukens, maar door de vochtwerende eigenschappen gebruiken klussers het ook regelmatig voor bijvoorbeeld het maken van een badmeubel.

Fineer

Fineerhout bestaat uit een zeer dun laagje echt hout wat verlijmd wordt op MDF. Niet voor niks wordt fineerhout gebruikt voor klusprojecten waarbij het uiterlijk belangrijk is. Wil je een fineersoort die al helemaal af is en niet afgewerkt hoeft te worden? Kies dan voor Shinnoki fineer. Het fijne aan fineer is dat dit plaatmateriaal niet gevoelig is voor luchtvochtigheid en daardoor niet snel zal vervormen of scheuren.

Massief hout

Massief hout is onwijs sterk en wordt veelal gebruikt voor het maken van tafels, boekenplanken, kasten, werkbladen, traptreden en nog veel meer. Door het product af te werken behoudt massief hout zijn natuurlijke uitstraling. Adzaagt levert verschillende massieve houtsoorten, waaronder eiken, berken, esdoorn, kersen, acacia, mahonie, noten, teak en vuren.

Sta je ook te springen om je plaatmateriaal op maat online te bestellen?

Het online bestellen van plaatmateriaal op maat doe je eenvoudig via onze online zaagservice. Een superhandige tool waar je eenvoudig de afmetingen en afwerkingen kan invullen. Bestelling afgerond? Ad, onze hout- en zaagspecialist gaat direct voor je aan de slag. Geen idee waar te beginnen? Met Ad ga je back to basic!

Deel deze content op social media