Je (Ikea) keuken upgraden? Ad helpt je op weg!

Geplaatst op: jul 9, 2021

Categorie: Ad's Klustips

Je keuken een nieuwe look geven!

Wanneer je bent uitgekeken op de kleur of uitstraling van je keuken is het kopen van een nieuwe keuken een erg grote stap. De bestaande keuken upgraden is dan een voordelig alternatief. Dit kan je doen door nieuwe keukendeurtjes te plaatsen of de keuken te voorzien van een nieuw werkblad. Dit kan eenvoudig en snel via Adzaagt.nl! Onze klant Fabian heeft reeds zijn keuken een upgrade gegeven. Klik hier voor het resultaat.

Mogelijkheden nieuwe keukenkasten

De keukenkasten of keukendeurtjes zijn eenvoudig te vervangen. Kies je gewenste materiaal op Ad’s klusmaterialen. Meet de oude maat op van je deur en voer deze in de Online Zaagservice in. Kies vervolgens je randafwerking. Afhankelijk van de keuze van het materiaal zijn er verschillende manieren om de randen af te werken. Bij gemelamineerd spaanplaat kun je ervoor kiezen om de panelen door ons af te laten werken met band in exact dezelfde kleur. Wanneer je kiest voor kastdeuren van multiplex met HPL is het mooi om zelf de kanten af te lakken om de mooie opbouw van de plaat te laten zien. Naast de standaard decoren kunnen wij ruim 1000 decoren speciaal voor je plakken. Neem hiervoor contact met ons op!

Voorgeboorde gaten, zoals Scharnierboringen of rijboringen kunnen wij op aanvraag ook maken! Mail ons hiervoor het type scharnier en de gewenste positie op het paneel.

Mogelijkheden nieuw werkblad

Je geeft je keuken een compleet nieuw uiterlijk door het werkblad te vervangen. Voor een werkblad maken we gebruik van beplakt watervast Berken Multiplex. Wij hebben diverse kleuren standaard beplakt liggen. Daarnaast kunnen we ruim 1000 decoren speciaal voor je maken op elke gewenste dikte! Wij kunnen de randen afwerken naar wens. Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden.

Ikea Metod keuken hack

Heb jij een Ikea Metod keuken of een Ikea Faktum keuken? Of sta je op het punt deze te kopen? Met panelen op maat van Adzaagt kan je heel eenvoudig jouw standaard Ikea keukenkast uniek maken. Bij een bestaande Ikea keuken kan je onderdelen vervangen. Bij het aanschaffen van een nieuwe keuken bestel je het werkblad en kastdeuren niet mee. Deze bestel je op jou smaak bij Adzaagt.nl. Wij denken graag met je mee!

Tip; bestel je kastdeuren wat langer om deze te laten doorlopen tot de vloer of het plafond voor een luxe uitstraling.

Je badkamer meubel of kledingkast upgraden

Wist je trouwens dat het upgraden mogelijk is voor bijna elk meubel in je huis? Denk bijvoorbeeld aan je kledingkast of badkamermeubel. Ook zijn de Ikea Pax kledingkast en Ikea Godmorgon badkamermeubels heel eenvoudig te voorzien van nieuwe deuren. 

Nog vragen aan Ad? Neem contact op.