Klusadvies

Balkonbar en plantenbak ineen van betonplex

Balkonbar en plantenbak ineen van betonplex
- Categorieën Aan de slag met Ad

Balkonbar en plantenbak ineen van betonplex

Betonplex balkonbar en plantenbak ineen voor een knus balkon

Onze klanten Benjo en Jochem hebben hun kleine balkon gezellig gemaakt door zelf een opklapbare balkonbar te maken met een extra balkon plantenbak. Hierbij hebben ze gebruik gemaakt van zwart berken betonplex. Zij hebben dit op maat laten zagen via de online zaagservice van Ad. Benjo en Jochem vertellen jou graag hoe zij hun doe-het-zelf project hebben uitgevoerd en van dit kleine balkon een knusse plek hebben gemaakt.

Via het gratis programma Sketchup hebben wij eerst een ontwerp gemaakt. Hierdoor wisten wij meteen welke afmetingen er nodig waren. Nu moesten wij bepalen van welk materiaal we de balkonbar zouden gaan maken. Hierbij hebben we vooral gelet op de look and feel van het materiaal. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de zwarte betonplex, omdat dit een heel mooi uiterlijk heeft en omdat betonplex weersbestendig is.

Via Adzaagt was het heel makkelijk om alle benodigde afmetingen in de zaagservice in te voeren. We kregen meteen de prijs te zien en konden meteen bestellen. We hebben er ook voor gekozen om zijdes in verstek te zagen. Dit zorgde voor een strak eindresultaat.

Toen de bestelling klaar was konden wij deze al snel zelf ophalen en met hulp van een collega van Ad is alles in de auto gelegd. Nu was het aan ons om de balkonbar en balkon plantenbak ineen in elkaar te zetten. Omdat wij een klein balkon hebben, leek het ons ook handig om de balkonbar opklapbaar te maken.

Het resultaat mag er zeker zijn en we maken er heel veel gebruik van.

Zelf een opklapbare balkonbar maken met balkon plantenbak?

Wil je net als Benjo en Jochem ook een mooie opklapbare balkonbar voor op een klein balkon. Begin dan met een werktekening en kies het geschikte materiaal. Maak voor het kiezen van het juiste materiaal gebruik van Ad's keuzehulp. Mocht je toch extra advies willen dan staat Ad voor je klaar.

Meer projecten van Jochem en Benjo zien?

Jochem en Benjo hebben niet alleen een balkonbar gemaakt, maar hebben ook een Ikea hack op hun Besta kast toegepast. Meer weten van deze Ikea Hack? Lees dit leuke blog en ga aan de slag met Ad.

Deel deze content op social media