Klusadvies

Nieuwe vloer in motorboot

Nieuwe vloer in motorboot
- Categorieën Aan de slag met Ad

Onze klant Hans en zijn zoon Martijn zijn druk bezig met het renoveren van een motorboot. Ze begonnen met het vervangen van de vloer, die dringend aan vernieuwing toe was. Voor dit project kozen ze voor berken betonplex donkerbruin van 15 mm dik.

Hans liet het betonplex op maat frezen, zodat het gemakkelijk te monteren was. "Hoewel het project nog lang niet af is, was dit een cruciale stap," vertelt Hans. "We kozen voor berken betonplex vanwege de waterbestendige verlijming, wat essentieel is voor een boot. Ook kozen we voor de 15 mm dikte vanwege het gewicht, in plaats van de meer gangbare 18 mm."

Het bestellen van het materiaal verliep soepel via de webshop. Toen ze ontdekten dat één paneel een andere afmeting moest hebben, kon dit gelukkig zonder extra kosten worden aangepast. Ze haalden het materiaal zelf op in Heemskerk, waar ze vriendelijk werden geholpen bij het laden. "Voor de volgende klussen aan boord zullen we zeker weer gebruik maken van de diensten van Adzaagt," voegt Hans toe.

Wil je het eindresultaat van de boot zien? Hou ons dan in de gaten op Social Media!

Deel deze content op social media