Klusadvies

Maatwerk meubel onder trap

Maatwerk meubel onder trap
- Categorieën Aan de slag met Ad

Maatwerk meubel onder trap

Optimaal gebruik maken van de ruimte met een trapkast

Marco van Staal Amsterdam heeft voor zijn klant een trapkast op maat gemaakt. Hiermee wordt de normaal loze ruimte onder de trap optimaal gebruikt. 

"Staal-Amsterdam is een designstudio en meubelproductiebedrijf. Staal-Amsterdam bedenkt, ontwerpt, begeleidt en bouwt samen met jou datgene waarvan jij nog niet eens weet dat dat je wens is.

Voor deze klant zijn wij uitgekomen op het ontwerpen en plaatsen van een maatwerk meubel voor onder de trap. De wens van de klant was om de kast te kunnen schilderen. Hij is daarom uitgevoerd in MDF Grondeerfolie. Wij kiezen ervoor om dit op te laten maken en te leveren door Adzaagt. De lijnen en levertijd zijn kort en de productie van hoge kwaliteit. De onderdelen bestel ik eenvoudig via de website. Ik word altijd een dag van te voren gebeld met het tijd blok van levering wat erg fijn is voor de planning.

Wij zijn nu bezig met het afronden van een keuken. Hiervoor hebben wij ook alles op maat laten maken door Adzaagt. De foto's zullen wij weer toesturen zodra de keuken gereed is."

https://www.staal-amsterdam.com/

Ook een mooi project gemaakt met het materiaal van Adzaagt? Stuur ons de foto's en projectinfo en ontvang een kortingscode voor je volgende bestelling! 

Deel deze content op social media