Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

Goedkope keuken renovatie

Goedkope keuken renovatie
- Categories : Ad's Klustips

Is je keuken nog goed maar toe aan een nieuwe look? Met nieuwe keukendeuren en lades op maat kan je dit zelf en goedkoop uitvoeren!

Ronald is een handige klusser en had als volgend project om zijn keuken een uitstraling te geven die bij deze tijd past. Een nieuwe keuken was overbodig, omdat de bestaande keuken nog prima was. 

Daarom is er voor gekozen om de bestaande keuken te voorzien van nieuwe kastdeuren en laden en de kast een mooie ombouw te geven. De decoren heeft Ronald samen met zijn vrouw bij ons in de showroom uitgezocht. Woon je niet in de buurt? Maak een voorselectie op onze site en bestel dan kan je ze gratis opvragen rechtstreeks bij de fabrikant Unilin! 

Voor de kastdeuren en lades is er gekozen voor een hoogwaardige en supermatte Arpa Fenix HPL beplakt op MDF 18 mm. Deze plaat is uit voorraad leverbaar. Voor het houtdecor is er gekozen voor het decor H437 V8A uit de Unilin Evola HPL collectie. Deze hebben wij voor Ronald op een MDF 30 mm dikke plaat beplakt. Wist jij dat wij elke HPL plaat op elke gewenste drager kunnen persen? Wil je hier meer informatie over of meer informatie over HPL? Lees onze blog over HPL of neem contact op. 

De deuren hebben wij voorzien van scharnierboringen zodat Ronald de kastdeuren eenvoudig kon omruilen met de huidige kastdeuren. Dit is een bewerking die wij op aanvraag doen. Voor de extra kosten moet je rekenen op ongeveer € 30,- tot € 60,- voor de programmeerkosten, net afhankelijk van de grote van de klus, en € 2,50 per scharnierboring. 

De foto's laten erg mooi de metamorfose zien. Voor een fractie van de kosten toch een nieuwe keuken! 

Ook op zoek naar een goedkope keukenrenovatie? Onze klant Fabian heeft dit gerealiseerd met keukenkasten van standaard de Unilin Evola collectie. Lees het blog over zijn keuken renovatie. 

Share this content