Klusadvies

Ikea Besta kast hack

Ikea Besta kast hack
- Categorieën Aan de slag met Ad

Ikea Besta kast Hack

Van een standaard Ikea Besta kast naar een TV-meubel

Benjo en Jochem zagen in een tijdschrift hoe je met een Ikea Besta Hack een TV-meubel naar eigen smaak kan maken. 

" Ons idee voor de Ikea hack komt uit een tijdschrift. Een eenvoudige en goedkope manier om een TV-meubel naar eigen smaak te creëren. Beter goed gejat dan slecht bedacht! Wij hebben eerst een ontwerp gemaakt met Sketchup, zodat we precies de juiste maten hadden om thuis in elkaar te zetten. De keuze van het materiaal hebben wij laten afhangen van de look en feel van het materiaal. Wij hebben gekozen voor het materiaal OSB 18 mm. "

Hout in verstek

"Om te zorgen voor een strak eindresultaat hebben wij gekozen van het de zijdes te voorzien van een verstek. Dit hebben wij thuis eenvoudig in elkaar kunnen lijmen. Door het gebruik van Sketchup was duidelijk te zien welke zijdes in verstek moesten. Dit hebben wij vervolgens op deze manier eenvoudig in de zaagmodule kunnen bestellen. "

Zelf een Ikea Hack kast maken?

Zelf een Ikea Beste Kast omtoveren tot een uniek TV-meubel? Kies je plaatmateriaal en gebruik de zaagmodule om het naar wens te laten bewerken. Advies nodig? Ad geeft je graag advies!

Balkonbar van Betonplex

Benjo en Jochem hebben niet 1 project, maar 2 projecten bij Adzaagt laten maken! Volg ons op Social Media om hun volgende project, een balkonbar van Betonplex, te zien.

Facebook Adzaagt
Instagram Adzaagt
Linkedin Adzaagt
Pinterest Adzaagt

Deel deze content op social media