Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right
Laat Je Hout Op Maat Zagen In Elke Vorm

Laat Je Hout Op Maat Zagen In Elke Vorm

- Categories : Ad's Zaagservice

Hout op maat laten zagen in elke gewenste vorm

Kan Ad ook vormen op maat zagen?

Ad begrijpt dat je op sommige momenten helemaal geen tijd hebt om eerst alles op maat te zagen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je het juiste gereedschap mist om het hout in de gewenste vorm te zagen. Wil je werken met ronde vormen, ovale vormen, hoekige vormen of welke vorm dan ook? Ad regelt het voor je! Omdat dit een andere werkwijze vraagt, heeft Ad dit niet standaard in zijn online zaagmodule verwerkt. Vul daarom ons contactformulier in en laat weten wat je wensen zijn. Dan neemt Ad spoedig contact met je op om jou te informeren over de mogelijkheden.Welke vormen kan Ad allemaal zagen?

Ga voor gemak en laat het plaatmateriaal op maat zagen in elke vorm die je nodig hebt. Zo hoef jij je alleen nog maar te richten op het monteren en afwerken. Fijn toch? Lees hier in welke vormen Ad het hout op maat kan zagen.

Rechthoek

Een rechthoek bestaat uit vier zijden en vier rechte hoeken. De twee overliggende zijden zijn even lang. Via onze online zaagmodule kan je deze vorm eenvoudig bestellen.

Bekijk alle beschikbare plaatmaterialen

Vierkant

Een vierkant, of terwijl een ruit, is een vierhoek met vier gelijke zijden en vier rechte hoeken. In onze online zaagmodule kan je deze vorm eenvoudig bestellen.

Bekijk alle beschikbare plaatmaterialen

Rechthoek met afgeronde hoeken

Ad kan een rechthoek ook voor je afronden. Of het nu gaat om twee of vier afgeronde hoeken, het is allemaal mogelijk. Ad ontvangt graag een schets met daarin de hoeken die bewerkt moeten worden en welke radius je hiervoor wilt toepassen. Laat je ook weten welk materiaal je gaat gebruiken?

Mail ons om je opdracht door te geven

Rechthoek met afgeschuinde hoeken

Door een rechthoek af te schuinen, maakt Ad als het ware van één rechte hoek, twee hoeken. We kunnen elke hoek anders afschuinen als dit nodig is. Ad ontvangt graag een schets met daarin de hoeken die bewerkt moeten worden en welke lengte en diepte je hiervoor wilt aanhouden. Laat je ook weten welk materiaal je gaat gebruiken?

Mail ons om je opdracht door te geven

Rechthoek afgeschuind aan de lange kant

Een rechthoek afgeschuind aan de lange kant heeft uiteindelijk twee rechte hoeken. Aan de lang kant verschillen de twee breedtematen van elkaar. Ad ontvangt graag een schets met daarin de kant welke afgeschuind moet worden en welke breedtematen je wilt toepassen. Laat je ook weten welk materiaal je gaat gebruiken?

Mail ons om je opdracht door te geven

Rechthoek afgeschuind aan de korte kant

Een rechthoek afgeschuind aan de korte kant heeft als resultaat twee rechte hoeken en aan de korte kant twee verschillende lengtematen. Ad ontvangt graag een schets met daarin de kant welke afgeschuind moet worden en welke lengtematen je wilt toepassen. Laat je ook weten welk materiaal je gaat gebruiken?

Mail ons om je opdracht door te geven

Driehoek

Ben je op zoek naar hout wat op maat gezaagd is in een driehoek? Ad kan verschillende driehoeken zagen, zoals: een rechthoekige driehoek met een haakse hoek (45 graden), een symmetrische driehoek of een driehoek waarbij alle zijden een andere afmeting hebben. Ad ontvangt graag een schets met de gewenste afmetingen, dan informeert Ad je over de mogelijkheden. Laat je ook weten welk materiaal je gaat gebruiken?

Mail ons om je opdracht door te geven

Rond (Cirkel)

Ad beschikt over de juiste zaagmachines om ook ronde vormen of cirkels op maat te kunnen zagen. Het enige wat je hoeft te doen is het doorgeven van het gewenste materiaal en de diameter van de cirkel. De diameter is de volledige breedte van de cirkel.

Mail ons om je opdracht door te geven

Half rond

Niet alleen het zagen van een hele cirkel is mogelijk, ook een halve cirkel kan Ad voor jou op maat zagen. Net zoals bij de ronde vorm ontvangt Ad graag de diameter van de cirkel en het gewenste materiaal wat je wilt gebruiken. Deze diameter is dan de afmeting van de rechte kant van de cirkel.

Mail ons om je opdracht door te geven

Ovaal

Het zagen van een ovale vorm op maat is voor elke zelfklusser een mooie uitdaging. Gelukkig doet Ad dit graag voor je! Ad ontvangt graag de gewenste lengte en breedte, de rest rekent Ad voor je uit. Laat je ook weten welk materiaal je gaat gebruiken?

Mail ons om je opdracht door te geven

Huisje

Ga je binnenkort aan de slag met een DIY project en ben je hiervoor op zoek naar hout wat in de vorm van een huis(je) gezaagd is? Ad regelt het voor je! Ad ontvangt graag een schets met de gewenste afmetingen, dan informeert Ad je over de mogelijkheden. Laat je ook weten welk materiaal je gaat gebruiken?

Mail ons om je opdracht door te geven

Parallellogram

Een parallellogram is een vierhoek die uit twee paar evenwijdige zijden bestaat. Ad ontvangt graag een schets met de gewenste afmetingen (lengt, breedte en dikte), dan informeert Ad je over de mogelijkheden. Laat je ook weten welk materiaal je gaat gebruiken?

Mail ons om je opdracht door te geven

Trapezium

Een trapezium heeft een korte evenwijdige zijde en een lange evenwijdige zijde. Ad ontvangt graag een schets met de gewenste afmetingen, dan informeert Ad je over de mogelijkheden. Laat je ook weten welk materiaal je gaat gebruiken?

Mail ons om je opdracht door te geven

Zeshoek

Een zeshoek heeft zes gelijke hoeken en zes gelijke zijden. Ad ontvangt graag een schets met de gewenste afmetingen, dan informeert Ad je over de mogelijkheden. Laat je ook weten welk materiaal je gaat gebruiken?

Mail ons om je opdracht door te geven

3D-vorm

Ben je voor een bouwproject op zoek naar hout wat uiteindelijk in 3D vorm gemaakt moet worden, zoals een bijzettafel of zuil? Ad ontvangt graag een schets met de gewenste afmetingen, dan informeert Ad je over de mogelijkheden. Laat je ook weten welk materiaal je gaat gebruiken?

Mail ons om je opdracht door te gevenWat zijn de voordelen van het op maat laten zagen in vormen?

  • Ad neemt het zaagwerk volledig voor je uit handen
  • Je kunt direct aan de slag
  • Ad biedt houten platen op maat in alle vormen en maten
  • Je bent verzekerd van een zeer strak gezaagde vorm
  • Je bent geen tijd kwijt aan het zoeken naar de juiste zaagmachine
  • Je bestelt eenvoudig online jouw gewenste gezaagde vorm
  • Je bestelling is razendsnel in huisHoe bestel ik hout in verschillende vormen?

Ben je op zoek naar een blad voor een ronde eettafel? Of wil je een wandpaneel in een specifieke vorm? Of ga je lekker doe-het-zelven en wil je speelgoed van hout maken? Één ding is zeker: Ad levert jouw gewenste plaat op maat en in elke gewenste vorm.

Stuur je aanvraag naar ons op en wij voorzien je in korte tijd van informatie

Share this content

Add a comment