Filteren op

Type
Plaatsoort
Kleur
Max. dikte (mm)
Max. lengte (mm)
Max. breedte (mm)
Filter

Klusadvies

Betonplex

Berken Betonplex 

Berken betonplex is een plaatmateriaal dat bestaat uit meerdere fineerlagen. Het materiaal is voorzien van een epoxylaag. Deze laag zorgt voor een waterdichte afwerking. Betonplex wordt veel gebruikt bij het maken van bekistingen. 

Wij verkopen Betonplex in meerdere soorten:

    • Berken Betonplex Lichtbruin
    • Berken Betonplex Antislip Geweven
    • Berken Betonplex Donker Bruin
    • Berken Betonplex Zwart
    • Berken Betonplex Wit  

Lees meer

Berken Betonplex Lichtbruin

Betonplex lichtbruin is opgebouwd uit kruislings verlijmde berkenfineren. Beide zijdes zijn voorzien van een 120 gram speciale kunststof epoxy laag (fenolcoating) aan de boven- en onderkant. Ook wel een film genoemd. Bij betonplex lichtbruine is deze film lichtbruine gekleurd. Door de zeer gelijkmatige opbouw van dunne berkenfineren is deze plaat vlak en zeer sterk. Door de lichtbruine film schijnt het berkenfineer door waardoor er een mooie tekening ontstaat die zeer geliefd is in de interieurbouw en carrosseriebouw.

Eigenschappen van Betonplex Lichtbruin

Betonplex Lichtbruin heeft aam beide kanten een gladde toplaag. Betonplex is zeer sterk en beschikbaar in diverse dikten, zodat er altijd een juiste dikte is voor jouw specifieke toepassing. Betonplex platen kunnen binnen en buiten worden gebruikt. De toplaag is volledig waterdicht. Wel is het belangrijk om de zijkanten af te werken met een randsealer of lak, zo blijven de randen netjes. De toplaag is meestal uv-bestendig. Let wel op, niet alle toplagen zijn uv-bestendig. Wanneer de toplaag niet uv-bestendig is, betekent dit dat deze na een tijd kan gaan verkleuren.

 

Berken Betonplex Antislip Geweven

Betonplex antislip multiplex is opgebouwd uit kruislings verlijmde berkenfineren. Beide zijdes zijn voorzien van een 120 gram speciale kunststof epoxy laag (fenolcoating) aan de boven- en onderkant. Ook wel een film genoemd. Bij betonplex antislip is deze film donkerbruin gekleurd. Waarvan een kant voorzien is van een antisliplaag. Het motief is geweven, ook wel wiremesh genoemd. Hierdoor zeer geschikt voor vloeren of bodems. Door de zeer gelijkmatige opbouw van dunne berkenfineren is deze plaat vlak en zeer sterk en is het materiaal ook erg geschikt voor interieurbouw.

Wel goed om te weten: de kleur van de toplaag kan per plaat afwijken.

Eigenschappen van Betonplex Antislip Geweven

Betonplex Antislip heeft een gladde toplaag en de andere kant is voorzien van een ruwe laag, waardoor deze niet snel glad wordt. Betonplex is zeer sterk en beschikbaar in diverse dikten, zodat er altijd een juiste dikte is voor jouw specifieke toepassing. Betonplex platen kunnen binnen en buiten worden gebruikt. De toplaag is volledig waterdicht. Wel is het belangrijk om de zijkanten af te werken met een randsealer of lak, zo blijven de randen netjes. De toplaag is meestal uv-bestendig. Let wel op, niet alle toplagen zijn uv-bestendig. Wanneer de toplaag niet uv-bestendig is, betekent dit dat deze na een tijd kan gaan verkleuren.

 

Berken Betonplex Donker Bruin

Betonplex multiplex is opgebouwd uit kruislings verlijmde berkenfineren. Beide zijdes zijn voorzien van een 120 gram speciale kunststof epoxy laag (fenolcoating) aan de boven- en onderkant. Ook wel een film genoemd. Bij betonplex Donkerbruin is deze film Donkerbruin gekleurd. Door de zeer gelijkmatige opbouw van dunne berkenfineren is deze plaat vlak en zeer sterk. Door de Donkerbruin film schijnt het berkenfineer door waardoor er een mooie tekening ontstaat die zeer geliefd is in de interieurbouw en carrosseriebouw.

Eigenschappen van Betonplex Donkerbruin

Betonplex Donkerbruin heeft aam beide kanten een gladde toplaag. Betonplex is zeer sterk en beschikbaar in diverse dikten, zodat er altijd een juiste dikte is voor jouw specifieke toepassing. Betonplex platen kunnen binnen en buiten worden gebruikt. De toplaag is volledig waterdicht. Wel is het belangrijk om de zijkanten af te werken met een randsealer of lak, zo blijven de randen netjes. De toplaag is meestal uv-bestendig. Let wel op, niet alle toplagen zijn uv-bestendig. Wanneer de toplaag niet uv-bestendig is, betekent dit dat deze na een tijd kan gaan verkleuren.

 

Berken Betonplex Zwart

Betonplex multiplex is opgebouwd uit kruislings verlijmde berkenfineren. Beide zijdes zijn voorzien van een 120 gram speciale kunststof epoxy laag (fenolcoating) aan de boven- en onderkant. Ook wel een film genoemd. Bij betonplex zwart is deze film zwart gekleurd. Door de zeer gelijkmatige opbouw van dunne berkenfineren is deze plaat vlak en zeer sterk. Door de zwarte film schijnt het berkenfineer door waardoor er een mooie tekening ontstaat die zeer geliefd is in de interieurbouw en carrosseriebouw.

Eigenschappen van Betonplex Zwart

Betonplex zwart heeft aam beide kanten een gladde toplaag. Betonplex is zeer sterk en beschikbaar in diverse dikten, zodat er altijd een juiste dikte is voor jouw specifieke toepassing. Betonplex platen kunnen binnen en buiten worden gebruikt. De toplaag is volledig waterdicht. Wel is het belangrijk om de zijkanten af te werken met een randsealer of lak, zo blijven de randen netjes. De toplaag is meestal uv-bestendig. Let wel op, niet alle toplagen zijn uv-bestendig. Wanneer de toplaag niet uv-bestendig is, betekent dit dat deze na een tijd kan gaan verkleuren.

Berken Betonplex Wit

Betonplex multiplex is opgebouwd uit kruislings verlijmde berkenfineren. Beide zijdes zijn voorzien van een 120 gram speciale kunststof epoxy laag (fenolcoating) aan de boven- en onderkant. Ook wel een film genoemd. Bij betonplex Wit  is deze film Wit  gekleurd. Door de zeer gelijkmatige opbouw van dunne berkenfineren is deze plaat vlak en zeer sterk. Door de Wit e film schijnt het berkenfineer door waardoor er een mooie tekening ontstaat die zeer geliefd is in de interieurbouw en carrosseriebouw.

Eigenschappen van Betonplex Wit

Betonplex Wit  heeft aam beide kanten een gladde toplaag. Betonplex is zeer sterk en beschikbaar in diverse dikten, zodat er altijd een juiste dikte is voor jouw specifieke toepassing. Betonplex platen kunnen binnen en buiten worden gebruikt. De toplaag is volledig waterdicht. Wel is het belangrijk om de zijkanten af te werken met een randsealer of lak, zo blijven de randen netjes. De toplaag is meestal uv-bestendig. Let wel op, niet alle toplagen zijn uv-bestendig. Wanneer de toplaag niet uv-bestendig is, betekent dit dat deze na een tijd kan gaan verkleuren.