Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

Er zijn verschillende manieren waarop je bij ons veilig kunt betalen. Hieronder een overzicht van de betaalmethodes die we aanbieden. Zodra we je betaling hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag! Bestel snel en eenvoudig Hout en plaatmateriaal op maat! 

iDEAL

Als je betaalt met iDEAL, dan gebruik je internetbankieren via jouw bank. De meeste bekende banken zijn aangesloten bij iDEAL en maken het mogelijk om deze dienst te gebruiken om de betaling te doen. Het is een van de meest gebruikte vormen van betalen op internet.

Bancontact / Mister Cash (België)

Met Bancontact/Mister Cash kunnen Belgische klanten heel gemakkelijk en veilig via hun eigen bank op internet betalen. Via Bancontact/Mister Cash kom je terecht in de vertrouwde en beveiligde betaalomgeving van je eigen bank.

Vooruitbetaling / Bankoverschrijving

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag overmaakt naar Adzaagt. Na het overmaken van het factuurbedrag ontvang je jouw bevestiging per e-mail met daarin de bankgegevens en het bestelnummer. De goederen worden 5 dagen voor je gereserveerd en wij verwerken de bestelling onmiddellijk na ontvangst betaling.

PayPal

Met Paypal kun je heel makkelijk online geld overmaken. PayPal is een online betaalrekening die is gekoppeld aan je e-mail adres. Je kunt ook je bankgegevens koppelen aan je PayPal-rekening. Geld wat op een PayPal-rekening staat kun je gebruiken voor een online aankoop of storten op je bankrekening. Paypal betalingen worden vrijwel direct geregistreerd, waarmee het even snel werkt als bijvoorbeeld iDeal. Paypal geeft jou als consument uitgebreide kopersbescherming, werkt erg gebruiksvriendelijk en wordt wereldwijd gebruikt.