Klusadvies

Zo werkt 't

Welkom in onze wereld van hout- en plaatmateriaal. Ad is gek op wijs klussen. Met zijn hulp wordt elke klus een succes. Weten hoe? Hier lees je precies hoe je samen met Ad het beste plaatmateriaal selecteert voor jouw klus!

maak kennis met ad

Stap 1 | Kies de plaat die past bij je klus


Weet je al precies naar welk materiaal je op zoek bent?
Ga dan direct naar één van onze categorieën (zoals MDF, spaanplaat of massief) en selecteer vervolgens het product waar je naar op zoek bent.

Weet je niet waar je moet beginnen?
Maak kennis met Ad. Een harde werker en zo nuchter als een pasgeboren kalf, dat is onze Ad! Ad zaagt, Ad adviseert, Ad bezorgt. Laat weten wat je wilt maken en aan welke eisen jouw project moet voldoen. Je kan ons bellen of ons contactformulier invullen. Dan voorziet Ad jou in een mum van tijd van het juiste advies.

Wist je dat je ook een hoop informatie kan vinden in ons klusblog? Ben je benieuwd welk plaatmateriaal past bij je opdracht? Maak dan gebruik van Ad's keuzehulp! Van begin tot eind helpt Ad jou met de juiste keuze voor het beste plaatmateriaal. Are you ready?

Laat je plaat op maat zagen

Stap 2 | Geef de maat en bewerkingen door


Het juiste plaatmateriaal gevonden? Check!

Optie 1: Plaat tot op de millimeter nauwkeurig op maat laten zagen
Laat je plaat op maat zagen via onze online zaagservice. Bij Adzaagt bestel je eenvoudig de perfect gezaagde houten plaat voor jouw klus. Selecteer de gewenste dikte van de plaat, de afmetingen en natuurlijk het aantal platen wat je nodig hebt. Om het je makkelijk te maken, kan je elke plaat voorzien van een naam: bovenkant, plaat 1, deur, ladefront enzovoorts. Handig, toch? Kies tenslotte de gewenste afwerking. Adzaagt kent de volgende afwerkingen: Afschuinen, Afronden, Verstek en Afbanden.

Optie 2: Gehele plaat bestellen
Direct de hele plaat bestellen? Ook dit is mogelijk bij Adzaagt. Onze grote collectie aan plaatmaterialen is leverbaar in diverse standaard afmetingen.

Wij gaan voor je aan de slag met op maat zagen

Stap 3 | Bestel je plaatmateriaal op maat


Alle informatie doorgeven en je bestelling geplaatst?
Dan gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag!

Tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd
Om onze belofte "tot op de millimeter nauwkeurig" te kunnen garanderen, werkt Ad met professionele zaagmachines. Alles aan deze zaagtafels is automatisch, digitaal en computergestuurd zodat de maatvoering altijd exact gelijk is. Zelfs bij je volgende bestelling zal de afmeting geen halve millimeter afwijken. Kortom, Ad maakt het super easy! Je hoeft je geen zorgen meer te maken om de perfecte zaagsnede, Ad doet het voorwerk voor je.

Resthout
Wil je ook de reststukken ontvangen? Geen probleem! Met het plaatsen van een vinkje is dit in no-time geregeld.

Registreren
Wil je voor een volgende klus graag je oude bestellingen bij de hand hebben? Maak dan een persoonlijk account aan tijdens het bestelproces, wel zo efficiënt.

Ad bezorgt je bestelling

Stap 4 | Levering


Word jij het ook zo zat dat de platen hout niet in je auto passen? En dan hebben we het nog niet eens over de hoge kosten die bouwmarkten rekenen voor de bezorging! Met Adzaagt is dit verleden tijd.

Ad’s belofte? Betrouwbaar advies en een snelle bezorging van jouw bestelling. We’re ready! Binnen no-time staat de bezorger met het op maat gezaagde plaatmateriaal bij jou op de stoep. Kan je niet wachten om met je klus te beginnen? Kom dan je bestelling afhalen bij onze vestiging in Heemskerk.