Klusadvies

Jij en Ad? Dat is pas een match!

Hi there! Mogen we Ad aan je voorstellen? Enorm nuchter en creatief, dat is Ad! Geen praatjes maar actie. Want mooie woorden gaan jouw klus niet klaren. Maar Ad kan niet zonder jou. Weten waarom? Nou gewoon, samen weten we het beter dan alleen. En verder? Tsja, Ad geeft jou nét dat beetje extra tijd en aandacht voor dat - in the end - prachtige project. Samen kunnen we jouw klus net dat stukje perfecter maken en wordt jouw droom van een naadloos, mooi uitziend stukje werk realiteit. Dat geeft energie!

Waarom is Ad jouw perfecte klusmatch?

Wij zijn best trots op onze Ad en zijn online zaagservice. Mogen we dus even opsommen waarom jij ook voor Adzaagt moet kiezen?

  • Plaatmateriaal tot op de mm nauwkeurig gezaagd of gefreesd
  • Hout van meubelmakers-kwaliteit
  • Maatwerk is mogelijk. Stuur hiervoor een e-mail of neem contact op
  • Plaatmateriaal met de juiste kwaliteit voor een mooi eindresultaat
  • Geen lokkertjes, maar gewoon, een eerlijke prijs
  • Snel thuisbezorgd
  • Afhalen maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur in Heemskerk, zaterdag in overleg

Hoe Ad opgroeit, maar niet stopt met dromen

Ad stond als jonge knul al graag bij de werkbank van zijn vader. Daar was die man best blij mee: net zoals elke vader wilde hij zijn zoon graag van alles bijbrengen. Dus dat deden ze. Samen klussen, klein beginnen. Ad pikte steeds meer ideeën op en werd zowaar een handige sodemieter! Logisch dat Ad nu interieurbouwer is. Maar we gaan te snel: even terug in de tijd. Toen onze Ad eenmaal de basis onder de knie had, werd het tijd voor het grotere, professionele werk. Een rigoureuze verbouwing was wat zijn hart sneller deed kloppen. Maar….toen kwamen er toch wat irritaties naar boven. Het huis-tuin-en-keukengereedschap was niet ideaal voor zo’n klus. En het professioneel hout- en plaatmateriaal kon hij niet bij een bouwmarkt vinden, laat staan in de juiste maat! En verder? Hadden we het al over het vervoer gehad of de hoge verzendkosten? Juist, je ziet ‘m waarschijnlijk al aankomen. Tijd voor vernieuwing! Een geniaal plan ontstond en Adzaagt werd een feit.

Samen het allerbeste werk neerzetten

Voor de fanatieke aanpakkers met twee rechterhandjes is de webshop van Adzaagt inmiddels een begrip geworden. En daar zijn wij heel blij mee! Gemak dient de mens en wij begrijpen dit. Met onze online besteltool heb je in een paar klikken het juiste plaatmateriaal voor jouw klus. Er is zoveel mogelijk dat we dit niet allemaal op de webshop kwijt konden. Adzaagt kan elke gewenste bewerking uitvoeren. Wil jij bijvoorbeeld een cirkel, driehoek, ovaal of een andere vorm? Dit is allemaal mogelijk! Neem hiervoor contact op. Ook zijn scharniergaten, rijgatboringen, uitfrezingen zoals een spoelbak geen enkel probleem. Stuur een schets van de gewenste bewerking per e-mail en krijg binnen 24 uur een prijsopgave retour. Daarna is het aan Ad: piekfijn zaagwerk afleveren en hup, bezorgen die opdracht. Voor je het weet staat je bestelling bij jou voor de deur of direct op het klusadres!

Ad geeft aan elk project een frisse impuls

Heb je geen idee waar te beginnen? Geen probleem! Onze vakidioten hebben hout in het DNA zitten en maken schaamteloos gebruik van hun kennis. En die kennis is altijd en overal voor jou beschikbaar. Zo geven we je uitleg over ons assortiment en heeft Ad zijn eigen klus- en adviesblog. Hij durft zelfs contact op te nemen als hij denkt dat het beter kan. Samen bereiken we het meest!

Bedrijfsvideo

Bekijk hier onze bedrijfsvideo!