Filteren op

Type
Plaatsoort
Kleur
more... less
Max. dikte (mm)
Max. breedte (mm)
Houtsoort
Structuur
more... less
Look & feel
Finix HPL
Filter

Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

DecoLegno

Voor Adzaagt gelden twee regels, dat zijn kwaliteit en duurzaamheid. En ook dan kiezen we voor alleen voor het beste. Daarom is er voor DecoLegno gekozen. Het is de missie van DecoLegno  om interieurarchitecten, ontwerpers, bouwers en meubelmakers te helpen bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische en duurzame interieurs. Daarvoor bieden zij een uitgebreide collectie.

Twijfel je over een kleur of structuur? Bestel dan gratis samples op de website van DecoLegno. Klik hier

Gemelamineerd Spaanplaat DecoLegno
Bij gemelamineerd spaanplaat wordt spaanplaat aan beide zijdes verlijmd met een melamine laag. Melamine is een kunststof dat als een dun laagje melaminehars op het spaanplaat wordt aangebracht. Het melamine zorgt ervoor dat de oppervlakte van het plaatmateriaal stootvast, krasvast, vochtbestendig en hygiënisch is.
Bekijk alle Gemelamineerd...
DecoLegno HPL
HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate. Het is een hoogwaardige plaat van 0,8 tot 1,0 mm dik. HPL kenmerkt zich door zijn krasvaste toplaag, is onderhoudsarm en vochtbestendig. Het wordt vaak toegepast als keukenblad, werkblad, achterwand, keukenspatwand ,  deuren of balie. DecoLegno levert HPL van het Italiaanse merk Cleaf, uit de HPL Specials collectie en diverse AFX-varianten. De AFX-varianten zijn voorzien van speciale anti-vingerafdruk eigenschappen. Wij kunnen HPL op elke gewenste drager verlijmen! Neem hiervoor contact op.  Lees meer
Bekijk alle DecoLegno HPL

Wat is Cleaf decoratief plaatmateriaal van DecoLegno?

DecoLegno is de exclusieve dealer van decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Cleaf maakt gebruik van hoogwaardige technologieën. Hierdoor is het mogelijk om natuurgetrouwe decors én voelbare structuren te ontwikkelen die niet onderdoen voor die van het echte materiaal. De uiteenlopende decors in de collectie hebben een hoge designwaarde en haken in op trends in de wereld van interieur en architectuur. Naast Cleaf heeft DecoLegno nog 2 andere collecties. Het betreft een solid surface collectie van het merk Durasein en een uitgesproken collectie HPL onder de naam HPL specials.

De uiteenlopende decors en voelbare structuren in de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf zijn uniek en hebben een hoge designwaarde. Voor ieder project is een passende oplossing in decorspaanplaat, HPL, MDF en bijpassend ABS-kantenband.

DecoLegno streeft naar een duurzame bedrijfsvoering. Verantwoord materiaalgebruik staat centraal in duurzaam interieurontwerp. Door de hoogwaardige kwaliteit van de materialen is de levensduur van het maatwerk hoog. Maar ook verantwoorde logistieke processen en het beheersen van afvalstromen spelen een belangrijke rol.

Waarom DecoLegno?

Met de FSC gecertificeerde collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf biedt DecoLegno een passend alternatief voor natuurlijke materialen. Innovatieve technologieën maken het mogelijk om decors én voelbare structuren te ontwikkelen die de beleving geven van materialen als hout, leer, beton, marmer of geweven textiel. Maar ook fluweelzachte, gladde varianten in eigentijdse unikleuren. De designwaarde haakt in op trends en ontwikkelingen in de wereld van interieur en architectuur.

Uitleg dubbele structuren

Sommigen decors hebben twee structuren zoals het decor u129 Sherwood/Maloja en FA84 Cheope/Fiocco. Dit betekent dat aan de achterkant van de plaat een ander structuur zit. Hieronder wordt uitgelegd waarvoor de drie extra structuren staan:

Fiocco

Ben je op zoek naar decoratief plaatmateriaal dat de beleving geeft van marmer, beton of hout, maar vraagt de toepassing om een gladde oppervlaktestructuur? Dan is de collectie Fiocco van Cleaf iets voor jou.

De structuur is vlak en heeft een zijdeglans afwerking.

Maloja

De collectie Maloja brengt rust in de wereld van de uitgesproken texturen waar het Italiaanse Cleaf om bekend staat. De voelbare structuur is subtiel en wordt gecombineerd met natuurlijke hout- of stoere beton decors.

De structuur geeft een rustige uitstraling met een lichte ribbel structuur.

Twijfel je over een kleur of structuur? Bestel dan gratis samples op de website van DecoLegno. Klik hier