Filteren op

Type
Plaatsoort
Kleur
Max. dikte (mm)
Max. lengte (mm)
Max. breedte (mm)
Filter

Klusadvies

MDF door en door gekleurd

De Door en Door kleur van het Gekleurd MDF ontstaat tijdens het productieproces. Hier worden kleurstoffen gemengd met de houtvezels. Deze plaat is Door en Door Gekleurd, waardoor kantafwerking niet nodig is. Het is een Vochtwerende MDF van hoge kwaliteit en daardoor uitstekend toe te passen in vochtige omgevingen. MDF Door en Door Gekleurd kan beplakt worden met HPL. Zo komen de kleuraccenten nog mooier naar voren! Lees meer

Wat is MDF Door en Door Gekleurd?

De kleur van Door & Door Gekleurd MDF ontstaat tijdens het productieproces. Hier worden kleurstoffen gemengd met de houtvezels. Deze plaat is Door en Door Gekleurd, waardoor kantafwerking niet nodig is. In Zwart en Grijs is deze plaat ook verkrijgbaar in een vochtwerende uitvoering van hoge kwaliteit en daardoor uitstekend toe te passen in vochtige omgevingen. MDF Door en Door Gekleurd kan beplakt worden met HPL. Zo komen de kleuraccenten nog mooier naar voren!

Eigenschappen van MDF Door en Door Gekleurd?

MDF Door & Door Gekleurd heeft als unieke eigenschap dat het volledig doorgekleurd is. Maar buiten de unieke eigenschap van MDF Door & Door Gekleurd heeft het dezelfde eigenschappen als normaal MDF. Zo is MDF makkelijk te bewerken, splintert het niet en is het duurzaam. Net zoals normaal MDF kan MDF door en door alleen binnen worden gebruikt. Heb je een buitenproject? Dan adviseert Ad MDF Exterieur of MDF Medite Tricoya extreme te gebruiken. Deze zijn namelijk vochtbestendig met een grote buigweerstand en zijn net zo makkelijk te bewerken als normaal MDF.

Waarvoor kan je MDF Door en Door Gekleurd gebruiken?

Door & Door Gekleurd MDF is ideaal voor decoratieve doeleinden, of omgevingen waar je met kleur een bepaalde uitstraling wilt creëren. Zo worden de platen Door & Door Gekleurd MDF voornamelijk gebruikt voor bedrijfsruimtes waar een huisstijl moet worden gecreëerd. Maar ook kindermeubels, Bureau- of tafelbladen, Wandbekleding en Kast(planken).

De voor en nadelen van MDF Door en Door Gekleurd?

Voordelen MDF Door en Door Gekleurd:

MDF Door & Door gekleurd is te verkrijgen in meerdere kleuren, is Gemakkelijk te bewerken en is kras- en stootvast. De Grijze en zwarte kleur worden geleverd als V313 dit betekent dat ze vochtwerend zijn en dus minimale uitzetten of zwellen in een zeer vochtige omgeving. Tip van Ad: Laat je fineer of HPL beplakken op een Door en Door gekleurde plaat en laat er perforaties of groeven in maken voor een prachtig contrast en-/of-chique uitstraling

Eventuele nadelen MDF Door en Door Gekleurd

MDF Zero Formaldehyde is niet geschikt voor zwaar belastende constructie of gebruik buitenshuis. Wil je toch MDF buitenhuis gebruiken ga dan voor MDF Medite Tricoya extreme! Die speciaal ontworpen is voor buitengebruik.

Welke randafwerkingen zijn er mogelijk?

In onze zaagservice is het mogelijk om aan de MDF-plaat een randafwerking toe te voegen. Hier kan je kiezen uit:

  • Verstek onder of bovenkant;
  • Schuine kant onder en/of bovenkant;
  • Afronden onder en/of bovenkant;

MDF Door en Door Gekleurd prijs per m2

MDF Door en Door Gekleurd is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes. De prijs van MDF Door en Door Gekleurd per vierkante meter is afhankelijk van de dikte van de plaat. De diktes variëren van 6 mm t/m 38 mm. In het productoverzicht van MDF Door en Door Gekleurd kan je er achter komen welke prijs bij welke dikte hoort.

Toch liever een ander type plaatmateriaal?

MDF is geschikt voor heel veel projecten, maar er zijn altijd uitzonderingen. Moet jouw gedroomde ontwerp veel gewicht dragen? Dan ben je misschien beter af met ons constructieplaatmateriaal, zoals betonplex. Ook wat betreft uiterlijk, afwerking en duurzaamheid kan je veel verschillende keuzes maken. Ben jij benieuwd wat Adzaagt verder nog op voorraad heeft? Bekijk dan vooral onze overige soorten plaatmateriaal, die Ad voor je op maat kan zagen. Wist je bijvoorbeeld dat multiplex een natuurlijker uiterlijk heeft en sterker is dan MDF?

Hoe bestel ik MDF op maat bij Adzaagt?

Mag Ad voor je alles op maat zagen? Goed om te horen! Via elke productpagina kan je het materiaal met elk gewenste maat bestellen. Simpel toch? Je kunt zelfs aanvinken of je ook de reststukken wilt meenemen. Toch de hele plaat bestellen zonder zaagservice? Ook dit is mogelijk.

Heb je nog een vraag over onze soorten MDF? Laat dan vooral van je horen via telefoon: 0251 – 342 395, e-mail: [email protected] of stuur een chatbericht, wij helpen je graag! En ben je toevallig in de buurt van Heemskerk en kan je niet wachten om alles in elkaar te zetten? Je mag het plaatmateriaal ook tijdens onze openingstijden komen ophalen. Ad staat graag voor je klaar!

Wist je trouwens dat we ook een klusblog hebben? Heel handig als je inspiratie op wilt doen of wel wat tips kunt gebruiken voor je volgende project. Heb je na het lezen van onze blogs toch nog vragen? Dan mag je ons natuurlijk altijd bellen of mailen.