Filteren op

Type
Plaatsoort
Kleur
Max. dikte (mm)
Max. lengte (mm)
Max. breedte (mm)
Structuur
Filter

Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

Tmatt - Extreem mat gemelamineerd MDF

Jouw interieur is niet compleet zonder de prachtige plaatmaterialen van Tmatt. Het ultiem matte uiterlijk zorgt voor een authentieke en warme look van jouw meubel. Klaar om met Tmatt aan de slag te gaan voor je volgende klus? Dan ben je bij Adzaagt aan het juiste adres! Dankzij onze online zaagservice heb jij binnen een paar dagen je bestelling op maat in huis. Met Ad kun je vertrouwen op nauwkeurig op maat gezaagd plaatmateriaal, een snelle bezorging én de mooiste platen van de beste kwaliteit. Wil je eerst meer weten over Tmatt of over het op maat zagen van Tmatt? Onze zaag- en houtspecialist Ad vertelt je er graag meer over!

Wat is TMATT - extreem mat gemelamineerd MDF

Tmatt is een collectie gemelamineerd en gelakt MDF die je herkent aan het extreem matte uiterlijk. Het materiaal is aan één zijde voorzien van een matte afwerking. De andere zijde is voorzien van een melamine laag in dezelfde kleur, maar met een standaard structuur. De standaard structuur is te vergelijken met de CST structuur uit de Unilin Evola collectie. De toplaag is in totaal voorzien van drie laklagen om de plaat goed te beschermen. En weet je wat mooi is? De laklaag is extreem mat! Dit maakt het product geschikt voor een hoop toepassingen. Door de matheid van de plaat geef je elk interieur een zachte, warme en elegante uitstraling. En zeg nou eerlijk: wie wil dat nou niet?

Unieke eigenschappen TMATT - extreem mat

De professionele interieurbouwers maken al gretig gebruik van Tmatt. Gelukkig is Adzaagt er om ook jou als consument kennis te laten maken met dit verrassende product! Bekijk hier het filmpje om te zien hoe krasvast Tmatt is en op welke manier je lichte krassen kunt herstellen.

 • Vingerafdrukken maken geen schijn van kans;
 • Het oppervlak herstelt zichzelf van kleine krassen;
 • Het oppervlak is krasbestendig tot 16 newton;
 • Uitstekende kwaliteit door de opbouw van het materiaal;
 • Extreem mat oppervlak met een zachte touch;
 • Bestand tegen krassen, schuren en invloeden;
 • Duurzaam materiaal met een prachtig warme en authentieke uitstraling.

Waar kan TMATT voor gebruiken?

Tmatt is een decoratief plaatmateriaal en vooral heel fijn om toe te passen in de keuken zoals keukenfrontjes. Niet alleen het mooie uiterlijk, maar ook de hoge slijtvastheid is een groot voordeel. Verder is Tmatt ook geschikt voor: wanden, boekenplanken, werkbladen, kasten, verlichtingskoven, dressoirs, Tv-meubels en nog veel meer!

De voor en nadelen van TMATT - extreem mat gemelamineerd MDF

Voordelen:

 • Vingerafdrukken maken geen schijn van kans;
 • Het oppervlak herstelt zichzelf van kleine krassen;
 • Het oppervlak is krasbestendig tot 16 newton;
 • Uitstekende kwaliteit door de opbouw van het materiaal;
 • Extreem mat oppervlak met een zachte touch;
 • Bestand tegen krassen, schuren en invloeden;
 • Duurzaam materiaal;
 • Een prachtig warme en authentieke uitstraling.

Nadelen:

 • Niet geschikt voor buitentoepassingen.

Welke rand afwerkingen zijn er mogelijk?

In onze zaagservice is het mogelijk om aan de Tmatt platen een 1mm ABS kantenband toe te voegen

Tmatt van Adzaagt: ultiem comfort & design!

Jouw interieur is niet compleet zonder het prachtige plaatmaterialen van Tmatt. Het ultiem matte uiterlijk zorgt voor een authentieke en warme look van jouw meubel. Klaar om met Tmatt aan de slag te gaan voor je volgende klus? Dan ben je bij Adzaagt aan het juiste adres! Dankzij onze online zaagservice heb jij binnen tien werkdagen je bestelling op maat in huis. Van Ad kan je verwachten dat het op maat gezaagde plaatmateriaal nauwkeurig, snel in huis is én het plaatmateriaal van de beste kwaliteit is. Heb je nog vragen over Tmatt of over het op maat zagen van Tmatt? Neem dan gerust contact met Adzaagt op.

 

Toch liever een ander type plaatmateriaal?

TMATT - extreem mat gemelamineerd MDF is geschikt voor heel veel projecten, maar er zijn altijd uitzonderingen. Moet jouw gedroomde ontwerp van echt hout zijn? Dan ben je misschien beter af met ons Gefineerd MDF. Ook wat betreft uiterlijk, afwerking en duurzaamheid kan je veel verschillende keuzes maken. Ben jij benieuwd wat Adzaagt verder nog op voorraad heeft? Bekijk dan vooral onze overige soorten plaatmateriaal, die Ad voor je op maat kan zagen. Wist je dat we ook HPL al beplakt op plaat hebben? Die zijn uit voorraad leverbaar en budgetvriendelijker!

 

Hoe bestel ik TMATT - extreem mat gemelamineerd MDF op maat bij Adzaagt?

Mag Ad alles voor je op maat zagen? Goed om te horen! Via elke productpagina kan je het materiaal met elk gewenste maat bestellen. Simpel toch? Je kunt zelfs aanvinken of je ook de reststukken wilt meenemen. Toch de hele plaat bestellen zonder zaagservice? Ook dit is mogelijk. Heb je nog een vraag over onze soorten gemelamineerd MDF? Laat dan vooral van je horen via telefoon: 0251 – 342 395, e-mail: [email protected] of stuur een chatbericht, wij helpen je graag! En ben je toevallig in de buurt van Heemskerk en kan je niet wachten om alles in elkaar te zetten? Je mag het plaatmateriaal ook tijdens onze openingstijden komen ophalen. Ad staat graag voor je klaar! Wist je trouwens dat we ook een klusblog hebben? Heel handig als je inspiratie op wilt doen of wel wat tips kunt gebruiken voor je volgende project. Heb je na het lezen van onze blogs toch nog vragen? Dan mag je ons natuurlijk altijd bellen of mailen.