Filteren op

Type
Plaatsoort
Kleur
Max. dikte (mm)
Max. lengte (mm)
Max. breedte (mm)
Filter

Klusadvies

Populieren Multiplex

Populieren Multiplex is samengesteld uit verschillende lagen van populieren fineren van de populier boom. Het is een gladde en stabiele plaat wat zonder voorbereiding bewerkt kan worden. Dit multiplex staat bekend om zijn lage gewicht en de lichte wit/gele kleur. Voor projecten waar gewicht een rol speelt, is Populierenhout uiterst geschikt. Populieren Multiplex is er ook in een gegronde varianten. Lees meer

Wat is Populieren multiplex?

Populieren multiplex is opgebouwd uit meerdere lagen populieren fineer. Het plaatmateriaal is lichtgewicht met een gelijke opbouw. Populieren hout heeft een wit-gelige houtkleur en de tekeningen van het hout zijn erg rustig.

Eigenschappen van Populieren multiplex

Populieren multiplex is een lichtgewicht topper. Deze multiplex soort heeft een hoge stabiliteit en vlakheid. Populieren multiplex is relatief wit van kleur, afkomstig van duurzame Italiaanse houtplantages. Populieren multiplex is overschilderbaar en eenvoudig te beplakken met HPL. In 18 mm hebben wij 2 afmetingen populieren multiplex beplakt met wit HPL. Wil je graag andere diktes of kleuren neem dan contact op.  

Waar kan je Populieren multiplex voor gebruiken?

Populieren multiplex is vochtwerend verlijmd en geschikt voor diverse toepassingen. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

De voor- en nadelen van Populieren multiplex

Voordelen:

·         Binnen toepasbaar

·         Interieur verlijmd (vochtbestendig)

·         Mooie kwaliteit (B/BB)

·         Glad oppervlak.

·         Bewerken is eenvoudig (splintert niet, glad oppervlak)

·         Licht van gewicht.

·         Mooie lichtgele kleur.

·         PEFC® gecertificeerd

Nadelen

·         Wil je een plaat die meer draagkracht heeft kies dan voor berken multiplex.

Let op! Bij Multiplex is een kleine diktetolerantie toegestaan. Houd hier rekening mee tijdens jouw project. 

Welke randafwerkingen zijn er mogelijk?

In onze zaagservice is het mogelijk om aan de multiplex plaat een randafwerking toe te voegen. Hier kan je kiezen uit:

·         Verstek onder of bovenkant;

·         Schuine kant onder en/of bovenkant;

·         Afronden onder en/of bovenkant.

Populieren multiplex beplakken met HPL

Buiten de randafwerkingen die je kan toevoegen aan de Multiplexplaat is het ook mogelijk om het te laten beplakken met HPL. Dit kan je doen door contact met ons op te nemen via de telefoon, chat, e-mail of contactformulier

Populieren multiplex prijs per m2

Populieren multiplex is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes. De prijs van Populieren multiplex per vierkante meter is afhankelijk van de dikte van de plaat. De diktes variëren van 9 mm t/m 18 mm. in het productoverzicht van Populieren multiplex gegrond kan je er achter komen welke prijs bij welke dikte hoort.

Toch liever een ander type plaatmateriaal?

Populieren multiplex is geschikt voor heel veel projecten, maar er zijn altijd uitzonderingen. Moet jouw gedroomde ontwerp veel gewicht dragen? Dan ben je misschien beter af met ons constructieplaatmateriaal, zoals betonplex. Ook wat betreft uiterlijk, afwerking en duurzaamheid kan je veel verschillende keuzes maken. Ben jij benieuwd wat Adzaagt verder nog op voorraad heeft? Bekijk dan vooral onze overige soorten plaatmateriaal, die Ad voor je op maat kan zagen. Wist je bijvoorbeeld dat multiplex een natuurlijker uiterlijk heeft en sterker is dan MDF?

Hoe bestel ik Populieren Multiplex op maat bij Adzaagt?

Mag Ad alles voor je  op maat zagen? Goed om te horen! Via elke productpagina kun je het materiaal in elk gewenste maat bestellen. Simpel toch? Je kunt zelfs aanvinken of je ook de reststukken wilt meenemen. Toch de hele plaat bestellen zonder zaagservice? Ook dit is mogelijk. Heb je nog een vraag over onze soorten Multiplex? Laat dan vooral van je horen via telefoon: 0251 – 342 395, e-mail:  [email protected] of stuur een chatbericht, wij helpen je graag! En ben je toevallig in de buurt van Heemskerk en kan je niet wachten om alles in elkaar te zetten? Je mag het plaatmateriaal ook tijdens onze openingstijden komen ophalen. Ad staat graag voor je klaar! Wist je trouwens dat we ook een klusblog hebben? Heel handig als je inspiratie op wilt doen of wel wat tips kunt gebruiken voor je volgende project. Heb je na het lezen van onze blogs toch nog vragen? Dan mag je ons natuurlijk altijd bellen of mailen.