Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

Plaatmateriaal

Bij Adzaagt is de materiaalkeuze enorm! Daarom heeft Ad op deze pagina zijn hele assortiment gezet. Selecteer eerst het juiste materiaal en vervolgens het gewenste product waar je naar op zoek bent. In Ad's online zaagservice kun je de plaat naar wens op maat laten zagen. Handig toch? Lees meer

Hout op maat gezaagd voor jouw project: de beste kwaliteit voor de beste prijs

Je kunt verschillende houtsoorten gebruiken, elke klus is immers anders en vraagt om specifieke eigenschappen van een materiaal wat je gebruikt. Bij Ad grijp je nooit mis en heb je keuze uit een uitgebreid assortiment. Van massief hout tot isolatie en van betonbekisting tot deuren. Bij Ad ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen de meest eerlijke prijs. Ad zaagt het hout voor je op maat, zodat je direct aan de slag kunt!

Bij Adzaagt maak je de juiste keuze voor jouw bouwproject!

Welk droomproject heb jij binnenkort op de planning staan? En weet je al welk materiaal je hiervoor gaat gebruiken? Bij Adzaagt kan je kiezen uit een ruim assortiment. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar stevig materiaal voor het maken van een houtskelet of onderstel? Kies dan voor Constructieplaat, zoals OSB of Betonplex. Ga je voor het fijnere werk en maak je een kast op maat of een ander mooi meubel? Dan zijn MDF-platen zeer geschikt. Door het fijne oppervlak van de plaat zijn de randen glad en vast. Toch op zoek naar een product wat je niet meer hoeft te bewerken of nog behandeld hoeft te worden? Bij Ad kun je ook kiezen voor Meubelpanelen, ideaal!

Op maat laten zagen of de hele plaat bestellen?

Wil je dat Ad je bestelling op maat zaagt? Geen probleem! Via elke productpagina kan je het materiaal op de gewenste maat bestellen. In de online zaagservice voeg je eenvoudig je panelen toe en je ziet direct hoe dit uit de plaat gezaagd wordt. Je kunt zelfs aanvinken of je ook de reststukken wilt meenemen. Wel zo prettig. Wil je jouw bestelling niet op maat gezaagd, maar juist de gehele plaat kopen? Ook dit is mogelijk en geef je eenvoudig aan tijdens het bestelproces.

Advies nodig? Adzaagt staat voor je klaar!

Heb je nog een vraag over onze soorten plaatmateriaal? Laat dan vooral van je horen via telefoon of e-mail, Ad helpt je graag! En ben je toevallig in de buurt van Heemskerk en kan je niet wachten om alles in elkaar te zetten? Je mag het plaatmateriaal ook tijdens onze openingstijden komen ophalen. Ad staat graag voor je klaar!

Wist je trouwens dat we ook een klusblog hebben? Heel handig als je inspiratie op wilt doen of wel wat tips kunt gebruiken voor je volgende project.