Filteren op

Plaatsoort
Kleur
Max. dikte (mm)
Max. lengte (mm)
Max. breedte (mm)
Filter

Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

MDF door en door gekleurd

De Door en Door kleur van het Gekleurd MDF ontstaat tijdens het productieproces. Hier worden kleurstoffen gemengd met de houtvezels. Deze plaat is Door en Door Gekleurd, waardoor kantafwerking niet nodig is. Het is een Vochtwerende MDF van hoge kwaliteit en daardoor uitstekend toe te passen in vochtige omgevingen. MDF Door en Door Gekleurd kan beplakt worden met HPL. Zo komen de kleuraccenten nog mooier naar voren! Lees meer

Wat is MDF Door en Door Gekleurd?


De Door en Door kleur van het Gekleurd MDF ontstaat tijdens het productieproces. Hier worden kleurstoffen gemengd met de houtvezels. Deze plaat is Door en Door Gekleurd, waardoor kantafwerking niet nodig is. In Zwart en Grijs is deze plaat ook verkrijgbaar in een vochtwerende uitvoering van hoge kwaliteit en daardoor uitstekend toe te passen in vochtige omgevingen. MDF Door en Door Gekleurd kan beplakt worden met HPL. Zo komen de kleuraccenten nog mooier naar voren!


Wat is MDF?


MDF bestaat uit houvezels en kunsthars die samen tot een plaat zijn geperst. Het is een zachte plaat en daardoor makkelijk te bewerken.


Waar kan je MDF Door en Door Gekleurd voor gebruiken?


  • Muursystemen

  • Bureau- of tafelbladen

  • Wandbekleding

  • Kast(planken)

  • Akoestische plafonds

  • Deuren

  • Aftimmering

  • Lijstwerk

De voor- en nadelen op een rijtje


+ Kras- en stootvast
+ Minimale uitzetting en zwelling in een zeer vochtige omgeving (grijs en zwart V313
+ Gemakkelijk te bewerken
+ Geschikt voor dragende toepassingen (niet voor zwaar belastende constructies)
+ Mooi contrast door kleur van de plaat, perforaties of groeven
- Niet geschikt voor gebruik buitenshuis


Adzaagt verkoopt allerlei soorten MDF


Heb je binnenkort een project op de planning en ben je hiervoor op zoek naar Door en Door Gekleurd MDF? Bestel dan je plaatmateriaal bij Adzaagt. Want voor jouw project moet alles kloppen toch? Via onze online zaagservice laat je het plaatmateriaal eenvoudig op maat zagen tot op de millimeter nauwkeurig. Grote artikelen die je zelf niet kunt vervoeren? Verleden tijd! Adzaagt bezorgd jouw bestelling thuis of direct op jouw klus. Wel zo handig!