Filteren op

Type
Plaatsoort
Kleur
Max. dikte (mm)
Max. lengte (mm)
Max. breedte (mm)
Filter

Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

Populieren Multiplex Gegrond

Populieren Multiplex Gegrond is een Multiplex waar beide zijden voorzien zijn van een witte grondlaag, ook wel genoemd een primerlaag. Op een gegronde multiplex worden twee verflagen opgebracht en tussentijds licht geschuurd. Dit type multiplex is licht van gewicht en makkelijk te verwerken. Populieren Multiplex is zowel voor decoratieve- als constructieve doeleinden uitstekend te gebruiken. Lees meer

Wat is Populieren multiplex Gegrond

Populieren multiplex gegrond is opgebouwd uit meerdere lagen populieren fineer. Net zoals standaard Populieren Multiplex is het plaatmateriaal lichtgewicht met een gelijke opbouw. Maar zoals de naam al zegt is er al een grondlaag aangebracht. Zo hoef je alleen het plaatmateriaal licht op te schuren en is het klaar voor de eerste verflaag.

Eigenschappen van Populieren multiplex Gegrond

Populieren multiplexgegrond is een lichtgewicht topper. Populieren multiplex gegrond is al gegrond of te wel er zit al een grondlaag op. Deze multiplex soort heeft een hoge stabiliteit en vlakheid. afkomstig van duurzame Italiaanse houtplantages. Populieren multiplex is overschilderbaar en eenvoudig te beplakken met HPL. In 18 mm hebben wij in 2 afmetingen populieren multiplex beplakt met wit HPL. Wil je graag andere diktes of kleuren neem dan contact op. 

 

Waar kan je Populieren multiplex Gegrond voor gebruiken?

Populieren multiplex Gegrond is hoofdzakelijk interieur verlijmd en geschikt voor diverse toepassingen. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

 

De voor- en nadelen van Populieren multiplex Gegrond

Voordelen:

 • Binnen toepasbaar;
 • Zit al een grondlaag op;
 • Interieur verlijmd (vochtbestendig);
 • Mooie kwaliteit (B/BB);
 • Glad oppervlak;
 • Bewerken is eenvoudig (splintert niet, glad oppervlak);
 • Licht van gewicht;
 • Mooie lichtgele kleur;
 • PEFC® gecertificeerd.

eventuele nadelen:

·         Wil je een plaat die meer draagkracht heeft kies dan voor Berken multiplex

Welke randafwerkingen zijn er mogelijk?

In onze zaagservice is het mogelijk om aan de multiplexplaat een randafwerking toe te voegen. Hier kan je kiezen uit:

 • Verstek onder of bovenkant;
 • Schuine kant onder en/of bovenkant;
 • fronden onder en/of bovenkant.

 Populieren multiplex Gegrond prijs per m2

Populieren multiplex gegrond is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes. De prijs van Populieren multiplex gegrond per vierkante meter is afhankelijk van de dikte van de plaat. De diktes variëren van 9 mm t/m 18 mm. in het productoverzicht van Populieren multiplex gegrond kan je er achter komen welke prijs bij welke dikte hoort.

Toch liever een ander type plaatmateriaal?

Populieren multiplex gegrond is geschikt voor heel veel projecten, maar er zijn altijd uitzonderingen. Moet jouw gedroomde ontwerp veel gewicht dragen? Dan ben je misschien beter af met ons constructieplaatmateriaal, zoals betonplex. Ook wat betreft uiterlijk, afwerking en duurzaamheid kan je veel verschillende keuzes maken. Ben jij benieuwd wat Adzaagt verder nog op voorraad heeft? Bekijk dan vooral onze overige soorten plaatmateriaal, die Ad voor je op maat kan zagen. Wist je bijvoorbeeld dat multiplex een natuurlijker uiterlijk heeft en sterker is dan MDF?

Hoe bestel ik Populieren Multiplex Gegrond op maat bij Adzaagt?

Mag Ad alles voor je  op maat zagen? Goed om te horen! Via elke productpagina kun je het materiaal in elk gewenste maat bestellen. Simpel toch? Je kunt zelfs aanvinken of je ook de reststukken wilt meenemen. Toch de hele plaat bestellen zonder zaagservice? Ook dit is mogelijk. Heb je nog een vraag over onze soorten Multiplex? Laat dan vooral van je horen via telefoon: 0251 – 342 395, e-mail:  [email protected] of stuur een chatbericht, wij helpen je graag! En ben je toevallig in de buurt van Heemskerk en kan je niet wachten om alles in elkaar te zetten? Je mag het plaatmateriaal ook tijdens onze openingstijden komen ophalen. Ad staat graag voor je klaar! Wist je trouwens dat we ook een klusblog hebben? Heel handig als je inspiratie op wilt doen of wel wat tips kunt gebruiken voor je volgende project. Heb je na het lezen van onze blogs toch nog vragen? Dan mag je ons natuurlijk altijd bellen of mailen.