Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

DecoLegno

DecoLegno
- Categories : Ad's Zaagservice

DecoLegno is leverancier van decoratief plaatmateriaal bedoeld voor maatwerk interieurs. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan in HPLgemelamineerd spaanplaat en solid surface. Dit assortiment bestaat uit een uitgebreide collectie van kleuren en texturen, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren voor ieder interieur.

Officieel distribiteur 

DecoLegno vertegenwoordigt verschillende merken;

  • Cleaf is een Italiaanse producent van decoratief plaatmateriaal dat in 1975 is begonnen met het ontwikkelen van zijn technische innovatie. De collectie van Cleaf is zeer onderscheidend ten opzichte van de andere aanbieders in de markt. Door de technische innovaties bestaat deze collectie uit unieke decoren die zeer natuurgetrouw zijn. In de collectie zitten schitterende hout, natuursteen, beton metallics, stof en uniekleuren die passen bij de hedendaagse trends. Met bijpassend ABS kantenband en HPL kun je unieke en kwalitatieve meubels creëren.   

    De producten van Cleaf hebben antibacteriële eigenschappen. Uit het testrapport blijkt dat deze antibacteriele behandeling ervoor zorgt dat 99% van de levensvatbare cellen binnen 24 uur afsterven.

  • Durasein is een Solid Surface product. Dit massieve oppervlaktemateriaal is gemaakt van een speciaal ontwikkelde polyesterhars, natuurlijke mineralen en pigmenten. De collectie Durasein heeft decors met levendige aders, subtiele glitters en eigentijdse unikleuren. De structuur van ieder decor is uniek. Kies voor een fijne structuur of een structuur met grovere deeltjes. Dit materiaal bestaan voor 2/3 uit natuurlijke mineralen. Daarnaast voor 1/3 uit acrylharsen en pigmenten, dit zorgt voor een ijzersterk, onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal!

  • HPL Specials betreft een unieke collectie HPL plaatmateriaal. Een aantal decoren zijn geïmpregneerd met een antibacterieel ingrediënt. Als je zoekt naar HPL met levendige decoren en een uitstekende kwaliteit, dan is plaat uit de  HPL specials collectie de juiste keuze. Dit HPL is op hoog niveau ontworpen en geeft ieder interieur een luxe uitstraling. Het oppervlak is onder hoge druk geperst en daardoor kras- en slijtvast. Het materiaal verkleurt niet en de platen zijn geschikt voor horizontale en verticale toepassingen. Wil jij meer weten over HPL? 

Waarom DecoLegno?

Waarom DecoLegno?

DecoLegno heeft voor vrijwel ieder maatwerk vraagstuk een passend materiaal. De kwaliteit van de decors en structuren is ongeëvenaard, met een constante gelijkheid in kleur en structuur. De hoogwaardige beleving die ontstaat doet niet onder voor die van het echte materiaal zoals hout, leer, marmer, natuursteen, stof of cement. Met decoratief plaatmateriaal kun je dingen maken die met het natuurlijke materiaal niet mogelijk zijn. Denk aan een keuken van leer of een deur van marmer.

DecoLegno streeft naar een duurzame bedrijfsvoering. Verantwoord materiaalgebruik staat centraal in duurzaam interieurontwerp. Door de hoogwaardige kwaliteit van de materialen is de levensduur van het maatwerk hoog. Maar ook verantwoorde logistieke processen en het beheersen van afvalstromen spelen een belangrijke rol.

Het bedrijf staat voor kwaliteit, hierbij is de verwerking van hun product erg belangrijk. Daarom is het niet mogelijk om als particulier plaatmateriaal bij DecoLegno te kopen. Gelukkig biedt Adzaagt daar een oplossing voor! Inmiddels staan alle decoren bij ons op de website, deze kunnen wij voor je bewerken en voorzien van de gewenste afwerking. Zo kun je toch het prachtige materiaal van Cleaf laten stralen in jouw huis.

Een ander voordeel van DecoLegno is dat het bedrijf een uitstekende service biedt. Het team denkt graag met je mee en je bent altijd welkom in hun nieuwe showroom in Westzaan. Wat echt een aanrader is. De showrooms zijn ook te vinden in Duiven, Echt en Veldhoven. Maak een afspraak om de prachtige decoren in het echt de bewonderen. 

De Showroom in Westzaan

Samenwerking

Via de site van DecoLegno kun je eenvoudig een gratis sample bestellen van het decor dat je voor ogen hebt.

Wist je dat; Adzaagt één van de leveranciers voor deze samples is! Wij zagen de samples op maat en werken deze af met een kantenband. Daarnaast voorzien wij de samples van een sticker, dit doen wij in samenwerking met IJmond Werkt!

Sinds kort is het nieuwe collectie boek van DecoLegno gelanceerd. Adzaagt mocht langskomen op de lancering en heeft als één van de eerste de nieuwe decoren mogen bewonderen. Wij zijn dan ook erg trots op de samenwerking die wij met DecoLegno hebben.

Share this content