Filteren op

Type
Plaatsoort
Kleur
Max. dikte (mm)
Max. lengte (mm)
Max. breedte (mm)
krasvastheid
Structuur
RAL Code
NCS Code
Filter

Klusadvies

HPL beplakt op Plaat

Heb je binnenkort een project op de planning staan en ben je hiervoor op zoek naar HPL wat al beplakt is op een plaat? Hierin heeft Adzaagt een ruim assortiment. Zowel HPL op MDF, Populieren Multiplex en Berken Multiplex. Met HPL wat al beplakt is geef je jouw interieur een onuitwisbare indruk met een hoogwaardig plaatmateriaal wat geschikt is voor intensief gebruik. 

De getoonde artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast kunnen wij elke gewenste drager, dikte afmeting voorzien van wel 1000 verschillende decoren HPL. Neem hiervoor contact op.

Berken Multiplex met HPL
Berken Multiplex met HPL is opgebouwd uit verschillende lagen berkenfineer van eenzelfde dikte. Deze is 2-zijdig beplakt met HPL. In vergelijking met Populieren multiplex met HPL is Berken Multiplex met HPL een sterkere plaat. Door het lichte gewicht van de fineerlagen ontstaat er een kwalitatief en stabiele plaat. De multiplexplaat is tweezijdig beplakt met HPL. Dit maakt deze plaat een kant-en-klaar product, de ideale basis voor diverse klussen binnenshuis! Andere diktes, afmetingen of kleuren, bijvoorbeeld uit de  Unilin Evola  HPL collectie, kunnen wij zonder problemen maken. Neem hiervoor  contact   op. Tip; laat de plaat voorzien van een  verjonging . Hierdoor krijg je een luxe uitstraling van je werkblad of tafel. 
Bekijk alle Berken Multiplex met HPL
Populieren Multiplex met HPL
Populieren Multiplex beplakt met HPL is ideaal voor de camperbouwers. Populieren is een lichtgewicht Multiplex plaat. Met HPL kun je deze drager voorzien van iedere gewenste kleur/ structuur. Op deze pagina vind je een aantal samengestelde platen. Andere diktes, afmetingen of kleuren, bijvoorbeeld uit de  Unilin Evola  HPL collectie, kunnen wij zonder problemen maken. Neem hiervoor  contact  op.
Bekijk alle Populieren Multiplex...
MDF vochtwerend V313 beplakt met HPL
MDF Vochtwerend beplakt met HPL is een hoogwaardige MDF plaat met een 2-zijdige beplakking van HPL. Hierdoor kan het materiaal direct gebruikt worden. Dit maakt de plaat geschikt voor de meest uiteenlopende interieurtoepassingen. MDF Vochtwerend met HPL kan worden toegepast in ruimtes waar het vochtig is. Bijvoorbeeld als toiletwand, badkamer of keuken. Wil jij een andere kleur, dikte of afmeting dan de standaard platen? Neem dan contact met ons op. 
Bekijk alle MDF vochtwerend V313...

Wat is Topfix?

Topfix is een ander wordt voor HPL beplakt op plaat. De plaat is tweezijdig beplakt met diverse decoren HPL uit de UNILIN Evola collectie. Deze collectie is de ideale basis voor diverse klussen binnenshuis waar een betere kwaliteit gewenst is. Topfix is hiervoor een budgetvriendelijk alternatief! De Topfix collectie van Adzaagt is op dit moment verkrijgbaar op 3 verschillende dragers. Topfix berken Multiplex, Populieren Multiplex en Vochtwerend MDF.

Waar kan je Topfix voor gebruiken?

Topfix is toepasbaar in bijna alle binnenhuis interieurbouw toepassing. De meest populaire zijn:

 • Slaapkamermeubels;
 • Kastinterieur;
 • Badkamermeubels;
 • Keuken;
 • Voorraadkasten;
 • Ombouw;
 • Schuifdeuren;
 • Werkblad;
 • Balies;
 • Keukenspatwand;
 • Douchewand;
 • Hoogwaardige meubels;
 • Binnenwerk voor keuken.

De varianten van HPL beplakt op plaat

Topfix Berken Multiplex met HPL

Topfix Berken Multiplex + HPL is een collectie Berken Multiplex, die tweezijdig is beplakt met diverse decoren HPL uit de UNILIN Evola collectie. Deze collectie is de ideale basis voor diverse klussen binnenshuis waar een betere kwaliteit gewenst is. Topfix Berken Multiplex + HPL is hiervoor een budgetvriendelijk alternatief!

MDF beplakt met HPL gebruik je bijvoorbeeld voor het gebruik van meubels of grote kastdeuren. 

Populieren Multiplex beplakt met HPL wordt gebruikt in situaties waarbij het gewicht een belangrijke factor is. Bijvoorbeeld bij interieurtoepassingen voor een camper. Populieren Multiplex is vochtwerend verlijmd. 

Berken Multiplex beplakt met HPL gebruik je in situaties waarbij stabiliteit en hardheid van het materiaal belangrijk is. Berken Multiplex is watervast verlijmd.

Eigenschappen van Berken beplakt met HPL

Topfix heeft een toplaag van HPL. Dit betekent dat het sterk en krasbestendig is, onderhoudsarm, breed toepasbaar, ideaal voor hygiënische omgevingen, het materiaal houdt geen vuil vast en is bestand tegen water. En dan als kers op de taart is Topfix uit voorraad leverbaar en daarom budgetvriendelijker. Zit jouw gewenste decor niet tussen de collectie? Of heb je toch liever een andere HPL beplakt op plaat? Wij kunnen elk merk HPL beplakken op elke gewenste dikte en drager, zoals alle soorten MDF en Multiplex. Neem dan contact met ons op.   

Door de opbouw van multiplex heeft multiplex een aantal unieke eigenschappen. Multiplex werkt het niet onder invloed van vocht en wisselende temperaturen. Ook is berken multiplex sterker en lichter dan MDF en massief hout. En als laatst is multiplex ook veel vlakker dan massief hout, waardoor het gemakkelijk strak is af te werken.

 

Topfix Populieren Multiplex met HPL

Populier Multiplex met HPL is een plaat van hoge kwaliteit wat bestaat uit populieren multiplex. Deze plaat is tweezijdig beplakt met HPL, waardoor het materiaal direct gebruikt kan worden. In vergelijking met Berken Topfix is Populieren Topfix nog lichter van gewicht. Dit maakt de plaat geschikt voor toepassingen waarbij het gewicht van belang is. Bijvoorbeeld voor toepassing in een camper of caravan.

Eigenschappen van Populieren beplakt met HPL

Populieren multiplex is een lichtgewicht topper. Deze multiplex soort heeft een hoge stabiliteit en vlakheid. Bij Topfix Populieren Multiplex zit er een toplaag van HPL op. Dit betekent dat het sterk en krasbestendig is, onderhoudsarm, breed toepasbaar, ideaal voor hygiënische omgevingen, het materiaal houdt geen vuil vast en is bestand tegen water. En dan als kers op de taart is Topfix uit voorraad leverbaar en daarom budgetvriendelijker. Zit jouw gewenste decor niet tussen de collectie? Of heb je toch liever een andere HPL beplakt op plaat? Neem dan contact met ons op.

 

Topfix MDF V313?

Topfix vochtbestendig MDF + HPL is een nieuwe collectie vochtbestendig MDF, die tweezijdig is beplakt met diverse decoren HPL uit de UNILIN Evola collectie. Deze collectie is zeer geschikt om kast- en keukenrompen van te maken, waar een betere kwaliteit gewenst is. Topfix vochtbestendig MDF + HPL is hiervoor een budgetvriendelijk alternatief!

Eigenschappen van Topfix MDF Vochtwerend V313?

Topfix heeft een toplaag van HPL. Dit betekent dat het sterk en krasbestendig is, onderhoudsarm, breed toepasbaar, ideaal voor hygiënische omgevingen, het materiaal houdt geen vuil vast en is bestand tegen water. En dan als kers op de taart is Topfix uit voorraad leverbaar en daarom budgetvriendelijker. Zit jouw gewenste decor niet tussen de collectie? Of heb je toch liever een andere HPL beplakt op plaat? Neem dan contact met ons op.

Zoals de naam al zegt is MDF V313, vochtwerend dit betekent dat het perfect in vochtige ruimtes kan worden toegepast. De V313 in de naam is het kenmerk dat het vochtwerend is. Niet alleen is het vochtwerend maar ook water- en schimmelwerend. MDF vochtwerend is niet geschikt voor buiten.

Welke randafwerkingen zijn er mogelijk?

In onze zaagservice is het mogelijk om aan de Topfix MDF V313-plaat een randafwerking toe te voegen. Wij adviseren een ABS kantenband afwerking voor een complete look en bescherming van de plaat.

Hier kan je kiezen uit:

 • Verstek onder of bovenkant;
 • Schuine kant onder en/of bovenkant;
 • Afronden onder en/of bovenkant;
 • ABS kantenband.

Alternatieve voor Topfix

Zijn Topfix niet wat je zoekt? Bekijk ons gehele assortiment plaatmateriaal. In het  assortiment van Adzaagt vind je ongetwijfeld het ideale plaatmateriaal voor jouw project! Dit wordt tot op de millimeter nauwkeurig op maat gezaagd.

Toch liever een ander type plaatmateriaal?

Topfix is geschikt voor heel veel projecten, maar er zijn altijd uitzonderingen. Moet jouw gedroomde ontwerp veel gewicht dragen? Dan ben je misschien beter af met Berken multiplex met HPL of ons constructieplaatmateriaalzoals betonplex. Ook wat betreft uiterlijk, afwerking en duurzaamheid kan je veel verschillende keuzes maken. Ben jij benieuwd wat Adzaagt verder nog op voorraad heeft? Bekijk dan vooral onze overige soorten plaatmateriaal, die Ad voor je op maat kan zagen. Wist je bijvoorbeeld dat multiplex een natuurlijker uiterlijk heeft en sterker is dan MDF?

Hoe Bestel ik Topfix op maat bij Adzaagt?

Mag Ad alles voor je op maat zagen? Goed om te horen! Via elke productpagina kun je het materiaal in elk gewenste maat bestellen. Simpel toch? Je kunt zelfs aanvinken of je ook de reststukken wilt meenemen. Toch de hele plaat bestellen zonder zaagservice? Ook dit is mogelijk. Heb je nog een vraag over onze soorten HPL beplakt op plaat? Laat dan vooral van je horen via telefoon: 0251 – 342 395, e-mail:  [email protected] of stuur een chatbericht, wij helpen je graag! En ben je toevallig in de buurt van Heemskerk en kan je niet wachten om alles in elkaar te zetten? Je mag het plaatmateriaal ook tijdens onze openingstijden komen ophalen. Ad staat graag voor je klaar! Wist je trouwens dat we ook een klusblog hebben? Heel handig als je inspiratie op wilt doen of wel wat tips kunt gebruiken voor je volgende project. Heb je na het lezen van onze blogs toch nog vragen? Dan mag je ons natuurlijk altijd bellen of mailen.