Filteren op

Plaatsoort
Kleur
Max. dikte (mm)
Max. lengte (mm)
Max. breedte (mm)
Filter

Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

Berken Multiplex met HPL

Berken Multiplex met HPL, ook wel bekend als Topfix of Certiberken, is opgebouwd uit verschillende lagen berkenfineer van eenzelfde dikte. Deze is 2-zijdig beplakt met HPL. In vergelijking met Populieren multiplex met HPL is Berken Multiplex met HPL een sterkere plaat. Door het lichte gewicht van de fineerlagen ontstaat er een kwalitatief en stabiele plaat. De multiplexplaat is tweezijdig beplakt met HPL. Dit maakt Berken Topfix een kant-en-klaar product, de ideale basis voor diverse klussen binnenshuis! Andere diktes, afmetingen of kleuren, bijvoorbeeld uit de Unilin Evola HPL collectie, kunnen wij zonder problemen maken. Neem hiervoor contact op.

Tip; laat de plaat voorzien van een verjonging. Hierdoor krijg je een luxe uitstraling van je werkblad of tafel. 

Wat is Berken Multplex met HPL?

Berken Multiplex met HPL is opgebouwd uit verschillende lagen berkenfineer van eenzelfde dikte beplakt met 2-zijde een HPL. Dit is een harde en krasvaste toplaag van circa 0,7 mm dik. Dit maakt Berken Topfix een kant-en-klaar product, de ideale basis voor diverse klussen binnenshuis!

Wat is Topfix of Certiberken?

Topfix en Certiberken zijn productnamen van een Berken Multiplexplaat wat tweezijdig beplakt is met HPL.

Waar kan je Berken beplakt met HPL voor gebruiken?

  • Slaapkamermeubels
  • Kastinterieur
  • Badmeubel
  • Keuken
  • Pantry
  • Ombouw
  • Schuifdeuren
  • Werkblad

De voor- en nadelen op een rijtje

+ Zeer stevige plaat met een mooie afwerking
+mooi opbouw van de zijkant, zeer geschikt voor zichtwerk
+ Kan gebruikt worden in vochtige ruimtes
+ Krasbestendig
+ Gemakkelijk schoon te maken

Adzaagt verkoopt allerlei soorten platen beplakt met HPL

Naast HPL op Berken Multiplex verkoopt Adzaagt ook MDF beplakt met HPL en Populieren Multiplex met HPL. Overtuigd? Koop dan je Berken Multiplex met HPL van hoge kwaliteit bij Adzaagt.nl. Wil je het plaatmateriaal op maat gezaagd hebben? Geen probleem! Ad, onze online hout- en zaagspecialist, zaagt jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig. En, met onze ruime keuze in plaatmaterialen hoef je niet meer langs de bouwmarkt. Ideaal toch? Wil je eerst weten of Berken Multiplex met HPL het meest geschikte product is voor jouw klus? Neem contact op met Ad, hij helpt je graag.