Klusadvies

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Hierdoor hebben wij alles in eigen beheer. Van de inkoop van het plaatmateriaal, de productie, tot het laden en lossen van de producten. Hierdoor zijn er meerdere controles tijdens het order- en productieproces.

Mocht er toch iets aan onze aandacht zijn ontsnapt neem dan alsjeblieft contact met ons op. Wij zullen dan direct op zoek gaan naar een passende oplossing. Leidt dit niet tot een oplossing dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via stichting WebwinkelKeur (https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil). Ook kan je je klacht voorleggen via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. 

Veel gestelde vragen

Dat vinden we erg jammer om te horen. Graag horen we wat er mis is gegaan zodat we je verder kunnen helpen! Laat via ons contactformulier weten welk onderdeel niet geheel naar verwachting is. Vergeet niet om de bestel referentie in te vullen en bij voorkeur eventuele foto’s mee te sturen.

We nemen klachten erg serieus en streven ernaar binnen 24 uur te reageren. Aan de hand van het probleem kan de oplossing langer duren.

Wat jammer dat je niet tevreden bent over de bezorger. Als je wilt kun je hier een klacht over indienen via ons contactformulier, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de service wordt verbetert! We nemen klachten erg serieus en streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren.

Dat vinden we erg vervelend en is zeker niet onze bedoeling. Uiteraard lossen we dit graag voor je op! Laat via ons contactformulier weten welk onderdeel van je bestelling beschadigd is. Om goed te kunnen beoordelen hoe we je kunnen helpen, is het belangrijk om de bestel referentie en foto’s van de schade mee te sturen. We streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

Dat vinden we erg vervelend! Uiteraard lossen we dit graag voor je op door het ontbrekende onderdeel zo spoedig mogelijk na te sturen. Laat via ons contactformulier weten welk onderdeel van je bestelling ontbreekt. Vergeet daarbij niet de bestel referentie in te vullen! We streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur met een passende oplossing te komen.

Dan lossen we dat graag voor je op! Laat via ons contactformulier weten wat er fout is gegaan, zodat we zo snel mogelijk tot een oplossing kunnen komen. Om je goed te kunnen helpen is het belangrijk om de bestel referentie in te vullen en bij voorkeur eventuele foto’s mee te sturen. We streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur met een passende oplossing te komen.

Klachten

1. De ondernemer beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.

2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer.

3. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

4. Bij klachten dient een consument zich allereerst te wenden tot de ondernemer. Bij klachten die niet in onderling overleg opgelost kunnen worden dient de consument zich te wenden tot Stichting WebwinkelKeur (www.webwinkelkeur.nl), deze zal gratis bemiddelen. Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, heeft de consument de mogelijkheid om zijn klacht door Stichting GeschilOnline (www.geschilonline.com) te laten behandelen, de uitspraak hiervan is bindend en zowel ondernemer als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaalt dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (www.ec.europa.eu/odr). Een klacht schort de verplichtingen van de ondernemer niet op, tenzij de ondernemer schriftelijk anders aangeeft. Indien een klacht gegrond wordt bevonden door de ondernemer, zal de ondernemer naar haar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of repareren. het klachtenbeleid komt uit de algemene voorwaarden van Adzaagt die je hier kan vinden: Algemene voorwaarden.