Klusadvies

Bekijk allemaal

Topfix

Heb je binnenkort een project op de planning staan en ben je hiervoor op zoek naar HPL Multiplex (Topfix)? Met Topfix geef je jouw interieur een onuitwisbare indruk. Ad zijn belofte? Een gedegen advies en een snelle bezorging van jouw bestelling. We’re ready! Jij ook? Adzaagt levert verschillende soorten Multiplex HPL, of terwijl Topfix. HPL Multiplex is een kwalitatief hoogstaand product met een stabiele kern van berken of populieren multiplex. Dit multiplex is opgebouwd uit verschillende lagen hout wat tweezijdig beplakt is met HPL. Door de watervaste verlijming is dit plaatmateriaal zeer geschikt voor intensief gebruik en doeleinden die tegen een stootje moeten kunnen. Andere kleuren, bijvoorbeeld uit de Unilin Evola collectie, kunnen wij zonder problemen maken. Neem hiervoor contact op.  Lees meer

Berken Topfix
Berken Topfix is opgebouwd uit verschillende lagen berkenfineer van eenzelfde dikte. In vergelijking met Populieren Topfix is Berken Topfix een sterkere plaat. Door het lichte gewicht van de fineerlagen ontstaat er een kwalitatief en stabiele plaat. De multiplexplaat is tweezijdig beplakt met HPL. Dit maakt Berken Topfix een kant-en-klaar product, de ideale basis voor diverse klussen binnenshuis! Andere kleuren, bijvoorbeeld uit de  Unilin Evola  collectie, kunnen wij zonder problemen maken. Neem hiervoor  contact  op.
Bekijk alle Berken Topfix
Populieren Topfix
Topfix Populier is een plaat van hoge kwaliteit wat bestaat uit populieren multiplex. Deze plaat is tweezijdig beplakt met HPL, waardoor het materiaal direct gebruikt kan worden. In vergelijking met Berken Topfix is Populieren Topfix nog lichter van gewicht. Dit maakt de plaat geschikt voor de meest uiteenlopende interieurtoepassingen. Andere kleuren, bijvoorbeeld uit de  Unilin Evola  collectie, kunnen wij zonder problemen maken. Neem hiervoor  contact  op.
Bekijk alle Populieren Topfix

Topfix - HPL multiplex bestellen bij Adzaagt


Heb je binnenkort een project op de planning staan en ben je hiervoor op zoek naar HPL Multiplex (Topfix)? Met Topfix geef je jouw interieur een onuitwisbare indruk. Ad zijn belofte? Een gedegen advies en een snelle bezorging van jouw bestelling. We’re ready! Jij ook? Adzaagt levert verschillende soorten Multiplex HPL, of terwijl Topfix. HPL Multiplex is een kwalitatief hoogstaand product met een stabiele kern van berken of populieren multiplex. Dit multiplex is opgebouwd uit verschillende lagen hout wat tweezijdig beplakt is met HPL. Door de watervaste verlijming is dit plaatmateriaal zeer geschikt voor intensief gebruik en doeleinden die tegen een stootje moeten kunnen.Waar kan ik Multiplex HPL (Topfix) voor gebruiken?


Topfix (HPL Multiplex) is geschikt voor veel verschillende toepassingen binnenshuis. Door de watervaste verlijming kan het ook in vochtige ruimtes gebruikt worden, denk hierbij aan een badmeubel. Ook wordt Topfix veel gebruikt voor het binnenwerk van kasten of keukens. Ten opzichte van Gemelamineerd Spaanplaat is HPL Multiplex krasbestendig en heeft het daarnaast een lange levensduur. Wil je zelf een tafelblad of ander meubel maken? Ook hier is Topfix voor geschikt! Een voordeel is dat HPL Multiplex gemakkelijk is schoon te maken vanwege het gladde oppervlak. Ook in de caravanbouw is de HPL Multiplex Populieren Topfix erg populair. Weten waarom? Vraag het Ad!Bestel jouw favoriete Topfix op maat bij Adzaagt


Geef je creatieve skills een goede boost en bestel je Multiplex HPL (Topfix) op maat bij Adzaagt. Of het nu gaat om de renovatie van een trap of het maken van een badmeubel. Bij Adzaagt kies je HPL Multiplex wat past bij jouw project. In onze online zaagmodule vul je de gewenste afmetingen in en selecteer je de bewerking, zoals zagen, frezen of kantverlijmen. Na het invoeren van alle platen zie je direct wat het kost. Plaats je bestelling en geef aan of je het materiaal wil laten bezorgen of zelf wilt halen bij onze vestiging in Heemskerk. Alle onderdelen worden exact en snel geleverd. Heb je nog vragen die je eerst beantwoord wilt hebben? Ad helpt je graag verder! Zo weet je zeker dat alles klopt voor jouw project. neem contact op middels ons contactformulier of bel Ad voor vrijblijvend advies.