Kapstok schoenenkast op maat

Geplaatst op: aug 27, 2021

Categorie: Aan de slag met Ad

Kapstok schoenenkast op maat 

Kapstok schoenenkast op maat van MDF met Noten fineer

Onze klant Bob heeft naar een idee van zijn dochter een Kapstok schoenenkast en Kapstok gemaakt. Bob legt uit hoe hij te werk is gegaan.

Het idee van het geheel, de kapstok met schoenenrek, is van mijn dochter. Aan de hand van de afmetingen tussen de wanden en het idee heb ik het schoenenrek ontworpen. Ik heb eerst een tekening gemaakt en de afmetingen bepaald aan de hand van de grootte van de gehele plaat MDF met noten fineer. Zie de bijgevoegde tekening. De keuze is gevallen op noten, omdat onze keuken ook in noten is uitgevoerd. Wij vinden dit een mooie warme houtsoort. Bijpassend hebben wij gekozen voor een kapstok steigerbuis zwart metaal. 

Het bestellen op de site ging heel makkelijk. Alle delen waren eenvoudig in te vullen en op de besteltekening kon ik goed volgen of het goed ging. Ik heb er ook kantfineer bij besteld. Achteraf gezien was het makkelijk geweest om deze direct met lijm te bestellen. De plaat had wat levertijd, maar ik ben keurig op de hoogte gehouden tijdens het hele proces. 

Alle bezoekers die de kapstok tot nu toe gezien hebben vinden hem erg mooi! Het volgende idee is er al, dit wordt een kast van Eiken Smoked Havana.  

Benieuwd naar het eindresultaat van deze kast? Volg ons op Social Media!

Facebook Adzaagt
Instagram Adzaagt
Linkedin Adzaagt
Pinterest Adzaagt