Klusadvies

Bekijk alle blogs keyboard_arrow_right

Elke klus wordt eenvoudig met maatwerk

Ga je aan de slag met hout en heb je hiervoor specifieke afmetingen of bewerkingen nodig? Beschik je niet over het juiste gereedschap of besteed je liever al je energie aan je project? Ad begrijpt dit! Hij helpt je graag met je klus door het hout op maat te zagen, frezen, boren of je plaatmateriaal te voorzien van kantwerk. Dit allemaal in zijn online zagerij. Dit in elke gewenste afwerking en tot op de millimeter nauwkeurig zodat jij zorgeloos kan klussen. Wist je dat we je houten plaat op maat ook bij je thuisbezorgen? Ad regelt het voor je.

Professionele zaagmachines

Adzaagt beschikt over verschillende professionele zaagmachines. Zo kunnen we je plaatmateriaal tot op de millimeter nauwkeurig zagen. Alles aan deze zaagtafels is automatisch, digitaal en computergestuurd. Zo kan jij al je houten plaatmateriaal gewoon online bestellen. Dit kan op elke gewenste dikte en elke gewenste afwerking, jij mag het zeggen! Wil je een hele plaat kopen zonder deze op maat te laten zagen? Ook dit is mogelijk.

Bij Adzaagt kan je uit de volgende afwerkingen kiezen:

  • Afschuinen boven
  • Afschuinen onder
  • Afschuinen boven en onder
  • Afronden boven
  • Afronden onder
  • Afronden boven en onder
  • Afbanden kant
  • Verstek boven
  • Verstek onder

Andere bewerkingen of maatwerk gewenst?

Er is zoveel mogelijk dat we dit niet allemaal op de webshop kwijt konden. Adzaagt kan elke gewenste bewerking uitvoeren. Wil jij bijvoorbeeld een cirkel, driehoek, ovaal of een andere vorm? Dit is allemaal mogelijk! Neem hiervoor contact op. Ook zijn scharniergaten, rijgatboringen, uitfrezingen zoals een spoelbak geen enkel probleem. Stuur een schets van de gewenste bewerking per e-mail en krijg binnen 24 uur een prijsopgave retour. 

HPL laten verlijmen?

Adzaagt kan HPL op elke gewenste drager machinaal verlijmen. Hierdoor krijg je het mooiste en strakste resultaat. Stuur een e-mail en wij maken een prijsopgave op maat. Binnen 24 uur! 

Aan de slag met hout op maat

Ad vindt het niet alleen belangrijk dat het plaatmateriaal van hoge kwaliteit is, maar ook dat hij jou zo goed mogelijk helpt met de juiste keuze voor je klus. Dus heb je geen idee waar te binnen? Met Ad ga je back to basic. Wat ga je maken? Welke eisen heb je? We stellen héél veel vragen, want zo weet jij dat alles klopt voor jouw klus. Dankzij de hoge kwaliteit van het plaatmateriaal en het professionele zaagwerk op maat, zet je zelf in een mum van tijd je eigen ontworpen meubels en andere klussen in elkaar. Wil je niet sjouwen met al die zware platen? Ad bezorgd jouw bestelling gewoon thuis, wel zo handig.

Weet je al wat je wilt bestellen? Klik dan hier